Отиди на
Форум "Наука"

makebulgar

Потребител
  • Брой отговори

    8711
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    79

makebulgar last won the day on Април 6

makebulgar има най-харесвано съдържание!

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    България

Последни посетители

22567 прегледа на профила

makebulgar's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

5,4k

Репутация

  1. Тандема със Су-57 е отговор на подобен тандем, който разработват американците. Питай американците за тези неща. Американския дрон Northrop Grumman X-47B също тежи 20 тона.
  2. Еми учените в описаните проучвания показват, че има два пола, а останалите форми са с отклонения от тях. Гейовете приемат едни граници за нормални, учените приемат други, като напоследък пропагандата на гейовете се приема за общоприета от учените, тъй като могат да ги обвинят, че не са толерантни, че са нацисти и т.н. Всеки може да си пробва каквото иска, но след това вече психиката му ще е друга, ненормална. Затова има ограничения и на децата не се разрешават много неща, тъй като им увреждат мозъците. Порнография, алкохол, насилие и други са забранени, тъй като водят до увреждания и децата се превръщат в психопати. На някой може да му хрумне да реже глави, тъй като вижда някакви брадати да го правят по телевизора и тъй като вижда че в природата животните го правят. Ще опита няколко пъти, може да не му хареса, но като престане ще е вече психопат с посттравматичен стрес. Същото е и с военните участващи в битки, които се травмират от убийства и кланета. От целия експреримент излизат психично болни.
  3. Не могат да ги направят хомосексуални в биологичен аспект, но могат да им вменят, че хомосексуалното поведение и действия са нормални. Едно дете като го учиш някви неща, то ще ги прави. Ако го гледа вълк, ще расте ненормално с навици като на вълк.
  4. Ако искаш можеш да прочетеш статията в уикипедия Sexually dimorphic nucleus. Хората са описали много добре проучването на преоптична област на хипоталамуса при овните, а също така е описано и друго, по-ранно проучване от 1991 г, на хетеросексуални и хомосексуални мъже - A Difference in Hypothalamic Structure Between Heterosexual and Homosexual Men. И при двете проучвания се установява, че размерът на част от преоптична област на хипоталамуса е свързан с половете и сексуалните предпочитания. При жените областта е два пъти по-малка от тази при мъжете, като същото е установено при всички видове бозайници, които са изследвани. При хомосексуалните мъже се установява, че областта е "женска", тоест с малки размери като при жените. Същото е установено и при овните-гейове. Размерът на тази област е установено, че зависи от наличието по време на бременността на различни хормони като тестостерона. Установено е, че увреждане в тази област при мъжки порове води до превключване от типични мъжки предпочитания към типично женски, тоест увреждането в тази област превръща мъжките порове в гейове. Тези проучвания показват, че сексуалната ориентация има биологична основа и не е просто съзнателно предпочитание, и при хомосексуалните мъже е дефект породен от хормоните още при бремеността.
  5. Еми мутациите се определят като грешки в нещо, което работи. Къде е границата межу мутациите, които са грешки и мутациите които са еволюция?! Всички мутации ли са еволюция!? Еволюцията принципно не работи основно с мутациите (дефектните гени), а работи основно чрез полово комбиниране на гени от мъжки и женски индивиди. Бръснача на еволюцията се получава от комбинацията на гените на най-добрите мъжки и най-добрите женски индивиди.
  6. Учените всъщност правят доста преки връзки между формите и размерите на различните области на мозъка и различни дефекти в съществуването и функционирането на човека. Така например, като пиеш много алкохол сивото ти вещество намалява и съответно затъпяваш с времето, колкото повече сиво вещество губиш. За хипоталамуса е известно много и се знае, ролята му, че произвежда определени хормони, и също, че функциите на организма зависят от количеството и скоростта на производство на тези хормони. Тоест, нещата са ясни за учените. Защо тогава да казваме, че по-малкия хипоталамус не е дефектен, при положение, че учените направили изследването твърдят именно това!?
  7. Това не е цялата статия, а е допълнена версия за прайда през 2016 г., като оригиналната е първата по-кратка статия от 2 февруари 2015 г. В допълнената версия са добавили и информацията за проучването на гей-овните, но съответно не са дали заключенията на учените, за това, че мозъците на гей-овните са дефектни в областта на хипоталамуса, а са дали само част от критиките срещу проучването, направени от гей-общността и жълтите весници.
  8. Недоволни са от откритието, че мозъците на гейовете изглежда са дефектни в областта на хипоталамуса.
  9. Излиза, че проучване от 1995 г на Университета на Орегон и Министерството на земеделието на САЩ върху овни, проявяващи хомосексуализъм, показало, че при овните с хомосексуално поведение има редица различия в структурата на мозъка. "Разликите са фиксирани в структурата на хипоталамуса. Оказало се, че някои части от хипоталамуса (преоптичното ядро) на овните с хомосексуално поведение са два пъти по-малки от тези на обикновените. Според д-р Росели, това говори в полза на хипотезата, че хомосексуалността има биологична основа и формирането на нетипични сексуални модели на поведение би могло да зависи от хормонални ефекти върху плода в майчиния организъм. Резултатите на д-р Росели са посрещнати сдържано от научната общност, но колегите му не бързат да ги отхвърлят. Истинска медийна буря обаче се изсипва върху главата на професора - тя достигна зенита си в края на 2006-та, когато лондонският The Sunday Times публикува статия под заглавие "Науката каза: Долу ръцете от гей-овцете" (Science Told: Hands Off Gay Sheep). В нея се твърди, че д-р Ролели е успял да "излекува" хомосексуалните овни с хормонално лечение и се добавя, че "критиците се опасяват, че "изследването "може да проправи пътя за селекция на хомосексуалността при хората". Все неща, които няма в изследването на Росели." Източик: https://offnews.bg/nauka/dolu-ratcete-ot-gej-ovtcete-mezhdu-naukata-i-zhaltata-presa-456089.html Гейовете по света обаче са недоволни от това изследване и съответно са омаскарили учения, опредеяли са изследването като нациско и т.н.
  10. Статията очевидно е писана от някой гей по случай присвоения от гйовете 2 февруари, или най-малкото е финансирана от гейовете от прайда. Тоест, обективност нулева. В статията са написани куп небивалици, които нямат общо с реалността. За гейовете явно съвместното съществуване на животни от един пол представлява несъмнено доказателство, че тези животни са хомосексуални, дори да не се чифтосват хомосексуално. Така два мъжки лешояда затворени в клетка за тях са гейове, тъй като са мъжки и тъй като живеят на едно място. По същия начин групите мъжки бабуини ги обявяват за гейове, въпреки, че мъжките бабуини могат да се събират в банди по съвсем други причини. Вероятно ще обявят и скитащите групи мъжки лъвове за хомосексуалисти, тъй като са мъжки и тъй като скитат без женски. Желязно глупава логика. По същата логика могат да изкарат и лъвиците от лъвските прайдове, че всъщност са група хомосексуални лъвици, които принципно не харесват мъжки лъвове, но от време на време ги пускат в прайда, че да могат да раждат.
  11. Със сигурност са участвали. Повечето съюзници на троянците са траки от бреговете на Тракийско море. Мраморно море пък е определяно като вътрешнотракийско море. Сардинците имат и кукери сходни с нашите. Повечето неща обаче в културните и религиозни паралели могат да са съвпадения. Тоест, като почиташ Слънцето е логично където и да си по света да го правиш по един и същ начин, тъй като Слънцето свети по сходен начин и изгрява и залязва по един и същ начин навсякъде. При кладенеца също може да има просто съвпадение, тъй като като където и по света да поставиш задачата да изградиш кладенец скрит под земята, решенията за изграждането му ще са сходни - стълбище, кладенец, кръгла площадка около него и купол над него.
  12. Трябва да си признавате грешните аргументации и нелепите примери, които давате. В случая използвате куп логически заблуди, за да защитавате принципно грешната позиция, че в природата педерастията е нещо нормално и естествено. На база някои изключения от природата правите генерални изводи за цялата природа, а това е логическа заблуда. Също така заблуда е и това, че всичко което същствува в природата е нормално и естествено и съответно имаме право да го прилагаме свободно и в човешкия социум. На база тези грешни логики и логически заблуди някой може да реши примерно, че Европейския парламент преди да се събере на съвещание трябва като боноботата да се изчука групово, и да си изтърка гъзовете и патките едни в други, така че между депутатите и депутатките да има мир и спокойствие. Все пак нали в природата при боноботата това е нормално и естествено, така че и при хората може да е нужно. На срещите на НАТО, МВФ и ООН може да се прилага същото изчукване, за да има мир и спокойствие. По същата логика тъй като в природата много животни убиват други животни и ги ядат, трябва да разрешим и убийствата и канибализма при хората. Защото нали в природата това е нормално и естествено. Например лъвовете често убиват малки лъвчета, като превземат някой прайд, така че при хората може мъжете да избиват децата на новите си гаджета, или всяка спечелила изборите партия да избива поколението на предишната партия. Нали в природата ги има тези неща и там са нормални и естествени. Ще ги прилагаме и при нас. Сбъркана логика. Или чиста манипулация.
  13. Логика трепач. По същата логика можеш да измъдруваш, че колите всъщност не са създадени с първостепенна цел да превозват хора и товари, а са създадени основно, за да катастрофират.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...