Отиди на
Форум "Наука"

Отворен клуб  ·  21 потребители

Пътуване

За този клуб:

Пътеписи, истории, съвети и любопитни факти за места и още нещо.
  1. Какво ново в тази група
  2. Смисъл ...пирамидите се оказаха под очакванията ви ? Влизахте ли в тях (Великата)? Иначе да, на външен вид отблизо може и да поразочароват (не съм бил, а съм чувал различни отзиви)...Въпреки, че се казва ..Всичко на този свят е подвластно на Времето, но то от своя страна е под властта на Пирамидите... Все пак 4 500 години са си казали думата. За разлика от мистиката на платото Гиза от архаичните времена, Луксор е рожба на Новото царство - Имперски Египет ...но както Вие казахте това за
  3. Всичко беше много впечатляващо и много ни хареса Пирамидите бяха Лау, но Луксор и Крнак си бяха истинску бижу. Също така много ме впечатли Абу Симбел. Тръгнахме от София към Кайро със самолет, след това от Кайро към Луксор с вкла. В Луксор се настанихме на круизен кораб и пътувахме 4 дни по Нил като всеки ден спирахме и обикаляхме различни забележителности. Наистина беше много приятно и интересно пътуване Иска ми се да направя отделна тема за Египет, защото имам много въпроси от исторически и културен аспект, но все нямам време
  4. Ееее, много накратко така...Кажете за Египет малко по-подробно : Оправдаха ли се очакванията Ви или не дотам...или пък бяха надхвърлени ? Кое е най-впечатляващото - Пирамидите или Луксор/Карнак ?
  5. Въпреки пандемията, сертификатите за PCR, ваксини и други тестове много хора направиха своите пътувания и посетиха много туристически забележителности. Нашето семейство тази година сбъдна две големи мечти Ние посетихме Египет, като обиколихме в рамките на 10 дни едни от най-големите забележителности на този древен свят., Направихме една обиколка на круиз из груцките острови отново за около десетина дни и още няколко малки пътешествия около морето и планината в България. Къде бяхте през тази година и къде планувате да отидете до края на годината?
  6.  

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
  • Create New...