Отиди на
Форум "Наука"

boilad

Потребител
  • Брой отговори

    867
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    18

Промени на статуса публикувано от boilad

  1. Who Framed Roger Rabbit?

  2. 85-те най-богати хора в света притежават богатство, равняващо се на богатството на всички останали хора.

  3. Всеобща декларация за правата на човека Чл. 19 Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници.

  4. Винаги, когато някоя политическа каста се съмнява в легитимността на парламента, защото той вече не представлявал Глас на народа, ние можем да подушим първичен фашизъм. Умберто Еко

  5. Who Framed Roger Rabbit?

  6. Умберто Еко в глава четвърта на „Кант и птицечовката: есета върху езика и познанието” казва, че е добре човек да изследва корените и връзките на своето знание. „Това ще ни помогне – пише – да избегнем заблудата, че сме открили вчера нещо, което Кант е предположил още преди двеста години.” И добавя недвусмислено: „Нека го кажем с едно изречение: Кант не е знаел нищо за птицечовката – и в това няма нищо лошо – но птицечовката, за да преодолее кризата на своят...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...