Отиди на
Форум "Наука"

resavsky

Модератор История
  • Брой отговори

    13631
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    156

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ resavsky

  1. Всичко опира до психология: по добре да признаеш собствена некадърност /макар и въображаема/ отколкото да признаеш успешен удар на врага.
  2. Не изключвам разбира се.Но на този ранен етап от разследването няма как да се правят категорични изводи.Още повече,че говорим за три цистерни наведнъж.Подозрително много прилича на пушенето на крайцера "Москва".
  3. В момента всички рафинерии ги пазят като зеница на окото.Не е толкова лесна работа.А особено тази в Омск която е най голямата в Русия / а по някоя данни и в света/.
  4. https://t.me/operativnoZSU/143915?single Голям пожар в рафинерията в Омск.Всъщност това е най голямата рафинерия в Русия и е на почти 3000 километра от Украйна.Абсолютна недостъпна за дронове и ракети.Няма друг вариант освен диверсанти .По първоначални данни горят складове с гориво. П.П.Ако не се лъжа това е първата акция на украинското разузнаване на изток от Урал.
  5. https://dariknews.bg/novini/sviat/sveshtenikyt-otsluzhil-panihida-v-pamet-na-navalni-e-otstranen-za-tri-godini-2381789 Просто нямам думи.
  6. В Техеран са наясно,че ако повторят атаките това вероятно ще означава пълномащабна война.
  7. https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/V-Moskva-vzriviha-dzhipa-na-preminal-na-stranata-na-Rusiya-oficer-ot-SBU-2076714 Един ренегат по малко.
  8. https://dariknews.bg/novini/sviat/zelenski-ukrajna-zapochna-da-proizvezhda-sistemi-za-protivovyzdushna-otbrana-2380688 Имаше една приказка за неволята....
  9. https://dariknews.bg/novini/sviat/novi-razkritiia-za-smyrtta-na-navalni-2380634 Все пак тромба е бил предизвикан.
  10. Няма така близост.Българите са от индоевропейски произход а маджарите от угро-фински такъв.А близостта в името - ами преди време един симпатяга така твърдеше,че Антарктида и Атлантида са едно и също нещо защото много си приличали в имената.
  11. Нямат работа в Мурманск украинските дронове.Имат си достатъчно цели - рафинерии, летища,военни заводи,тръбопроводи и т.н.
  12. Номер 27 . Руснаците след Черноморския май ще загубят леко полека и Балтийския флот.Е нашите путиноиди веднага ще скочат,че в Северния ледовит океан няма кой да ги бие.
  13. Има различни тълкувания.Далеч по-вероятно е да идва от иранското "вар" - ограда,преграда.Което би обяснило защо почти всички цитадели на крепости ги наричат Варош.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...