Отиди на
Форум "Наука"

ramus

Потребител
  • Брой отговори

    1888
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    4

Промени на статуса публикувано от ramus

  1. поздрави!

    ако се оглеждаш за идеи за форумна доброволна сбирка, имам предложение. Става и за "с жената и кучето". спокойна, ведра и красива обстановка и непринудени хора, много отзивчиви. Само уикенд, есента, една или две нощувки, ШУМЕНСКО ПЛАТО. Има и исторически забележителности, а природата е прекрасна. Вече писах по това повече в темата, която отдели.

    Ако смяташ че в това мое хрумване има нещо, което да привиждаш като адекватно - ще пусна повече инфо.

    Според мен най-важното в идеята е, че няма да се прави организация 'от нулата' а всичко се прави от друг и това е 'готово мероприятие' с решени битови и организационни проблеми. Съществременно нищо не пречи на сформиралата се група да общува формално или неформално. Това е най-общо.

     

    1. Р. Теодосиев

      Р. Теодосиев

      Добре, добре!

      Давай във форума да го организираме, аз лично ще пиша на няколко човека и да се пробваме да се съберем някъде из България.

  2. Здравей от мен.

    Описанието на техники и прийоми за синтез не само между тия "аспекти" а и множество други подробности които са ти интересни, не е възможно да се опишат така в тема. Това е огромно писане и трябва да се... изнасиля за да го направя. Това е огромен разход на време и енергия от моя страна, за да нагаждам всяко понятие и да го "превеждам" на твоя език.

    Ако това е от големия за теб интерес, който декларираш, то предлагам решение с жив разговор. В него е значително по-лесно за мен, повече компресирано и като време. Нужно е само да се поддържа концентрация.

    Това, което искаш и към което изразяваш интерес е огромна тема... Това ми е отнело повече от 30 години от съзнателния ми живот, при положение че преди същите години реших живота ми да го посветя на същото това.

    Друг голям проблем на самостоятелната работа е, че това не е технология която да има социален характер. Няма как да се придвижиш към себе си, чрез моите стъпки. Мога да разкажа в детайли и структура кое как съм направил, къде съм сгрешил, какви прийоми съм използвал, но това е сбор от огромни по брой променливи, както в мен, така и в средата и това не е възможно да се превърне в технология със социално значение.

    По принцип не е известно на света, че е налице специфична форма на битие на много редки хора. Няма защо да е известно, няма и нужда от същото. Ти искаш да ти разкрия голяма част от света си, но е много важно да те предупредя, че това може да ти донесе проблеми в твоя свят. Опита вече го е показал нееднократно... Трябва да съм много предпазлив и много да внимавам в допълнение на сложността да ти разкривам многогодишен опит и практика, както и изкристализирали през тях прийоми и решения до които съм достигнал и ползвал за да вървя към следващата стъпка. Разбира се, че ако настояваш ще го направя, но е нужно да поемеш отговорност за това, което ще научиш от мен. Ако има сделка и приемаш тия особености е налице само едно условие - да е жив разговор. Няма друго условие - ще отговоря на всеки твой въпрос, без значение посоката и периметъра му.

    Лека вечер от мен!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...