Отиди на
Форум "Наука"

makebulgar

Потребител
 • Брой отговори

  8872
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  79

Статуси публикувано от makebulgar

 1. Какъв ти е проблема ???

  Отричаш, че досега в историята няма нито един фалшификат, интерполиран или унищожен документ ???
  Не ставай смешен и не се опитвай да отклоняваш разговора в манипулативна насока. Много добре всички знаем какво е "вставка" .

  1. makebulgar

   makebulgar

   Не отричам, че има фалшификати, а твърдя, че псевдоучени автохтонци обявяват Именника за фалшификат без да имат доказателства за това. Псевдонауката им се състои в това, че не се опитват да докажат фалшификацията, а че обвиняват онези които приемат Именника за автентичен извор, че са тъпи чехли, които не искат да повярват че има фалшификация и че Именника е фалшиф.

   Именника е автентичен до доказване на хипотезата, че съществува фалшификация.
    

 2. Автохтонството конструира и въздушни кули, а антиавтохтонството деконструира и основни научни парадигми.

  В Мизия нямало мизи, в Тракия нямало траки, в България нямало българи, нямало връзка между Първото, Второто и Третото български царства, националните герои били криминални престъпници - да се чудиш от Марс ли си паднал или от Венера.

   Зорлем ще ме направите автохтонец.:af:

  1. makebulgar

   makebulgar

   А кой твърди, че в Тракия и Мизия е нямало траки? Имало е, но дали онези от Мизия са били от племето мизи е съмнително.  Поне така говорят изворите и на това мнение са някои траколози.

   А за останалите неща просто човек не трябва да приема на всеки мненията по форумите и да ги генерализира и отнася за всички които са от еднта или другата страна на линията.

   Когато се говори за автохтонците, говорим за идеология отхвърляща науката и работеща със средствата на псевдонауката. От другата страна са останалите, сред които има учени които не деконструират научните парадигми, но има и обикновени любители които излизат извън рамките на научното в мненията си.

    

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
 • Create New...