Отиди на
Форум "Наука"

Union

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Union

  1. Баси, ти българската буква ч за нищо я нямаш. Толкова ли ти е трудно да пишеш? И как очакваш хората да ти имат доверие като не можеш да напишеш едно изречение без грешка в него?
  2. Повредите по предната част говорят за челен удар в твърд и тежък предмет с размер 20-30 сантиметра, примерно крайпътно дърво. Може да се е случило че е излязъл от пътя, ударил се е. Поради някакви причини се е съблякъл, излязъл на шосето и ударен от кола. Но това е само един примерен сценарий...
  3. Както мисля ви доказах логиката ви е грешна, защото вие мислите само за българския език. А за времената за които се дискутира даже не е имало такава държава, да не говорим за езика. Вие правите фриволни допускания, базирани на етимологията на само една дума
  4. Не знам, нали вие развивате тезата, вие трябва да проверите как стоят нещата на различните езици. И би било разумно да обърнете особено внимание на оригинала (ако можете да го прочетете) защото всичко друго е негова (на оригинала) интерпретация и виждане на преводачи, свещеници и т.н.
  5. Вероятно нещо е публикувано, поне някакви снимки от мястото, колата, наранявания по тялото. Без тези неща е според мен невъзможно да направим добър анализ/разследване
  6. Йончев, логиката ви куца тотално. От къде на къде кръст като дума се свързва само за разпъването на някого си? Нима не е имало преди това кръстове? П.П. Освен това думата кръщение на български произлиза от кръст. А дали е така в другите езици?
  7. А къде са медицински, криминологични експертизи, снимки, описания от огледи, текстове на разпити... Без това и базирано само на горното описани можем само да спекулирам
  8. Во уста твоих глаголит правда.. Но дали е точно така....
  9. налягането не е ли заради притискането от горните слоеве?
  10. Бе ненапразно има стихче по въпроса: Срещнали се на полянка прабългарин и славянка....
  11. Значи вие се правите на умник във форума, а в работата си не сте... Защо не се замислите малко, а? Или мисленето е функция, която упражнявате само служебно?
  12. То хубаво копираш, ма да беше превела някой и друг ред, показваш неуважение към езика ни
  13. А бе брато, а що не се замислиш че тези учени като са религиозни създават науката си уповавайки се на религията. Кви цитати, кви пет лева, ти колко вярваш на цитати?
  14. Тъй де, аз за разлика от теб мисля а не наизустявам
  15. Кви ги дрънкаш, вибрацията е и носителя на енергия. Прочети си учебника по физика

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...