Отиди на
Форум "Наука"

Конан вулгарина

Потребител
  • Брой отговори

    310
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Конан вулгарина last won the day on Януари 10 2019

Конан вулгарина има най-харесвано съдържание!

Всичко за Конан вулгарина

Последни посетители

1434 прегледа на профила

Конан вулгарина's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

126

Репутация

  1. Не! Аз намекнах за друго... Обаче за другия ще има 5 серия ! И май ще го подмладят. Нови технологии!
  2. От 15 години е профи. Всяка дума на Аспург се подлага на съмнение. Кой е нашия човек, да не стават грешки.
  3. Кой е от псевдонауката: Николай Овчаров (олигофрена) или Последния римлянин?
  4. Пука му на Прокопий Кесарийски че за тебе хуните не са кимери. Казвам ти го още по обяснително не си блъскай главата в дървото(Уман манда) защото трябва да минеш през цялата гора за да разбереш "псевдо"НАУКАТА.
  5. Пак се спираш и средоточваш в едно дърво. Make около теб има цяла гора! Винете е в С.А. А Шаказулу е в Африка Уман манда- flagellum dei се среща в междучасието?? Нелепост е твоето сравнение.
  6. Понеже всеки ме съветва да чета, и аз да препоръчам нещо. М.И. Артамонов - "Кимерийци и скити" и по специално кимерийци в Кубан и Кимерийски босфор и синдийци. .И пак да повторя формулата кимери-скити-хуни-българи(сарматите според Херодот са част от скитите) : Уман манда- Бич божи.
  7. Това е твърдение на бившия директор на НИМ. България през 6 век? Аз казвам че е в Кавказ(около).
  8. За седемте рода(клана). Славяни ? Северите били готи според археологията, Великотърновско също имало готско присъствие. 6 век склавините и антите на Дунав били толкова много че тревата не се развила. Но в България?
  9. Единственото което прочетох (И запомних) по твой адрес е "учен екстремист" което в добрия смисъл на думата ... нещо като Индиана Джоунс?
  10. Има една реплика от Господарите ...: Ми той професор ма!
  11. За Кимерийски Боспорско царство трябва да ни интересува този фрагмент от историята му. След една гражданска война сарматите малко щастливо взимат превес над скитите в КБЦ.
  12. Понеже тука се пише за тези сериозни учени. Абе те същите ли са дето ни учеха едно време че българската нация е съставена от мъдрите траки,славяните(сякаш излезли от някоя реклама за перилни препарати) и българските войни?? А сега за времето преди Кубрат -

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...