Отиди на
Форум "Наука"

Pencho

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Pencho

  1. Заповядайте на лагер-школа с обучения по химия, математика, програмиране, физика, графичен дизайн и английски език - Китен 2020! Изберете си за кои от 5-те етапа от 29.07 до 30.08 да участвате и в кои от разнообразните ни тематики да се включите. Лагерът е подходящ за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Обучения по химия ще се проведат през 5-ти етап (23-30 август). Разгледайте сайта bit.do/kiten2020 и ако ви хареса заповядайте, поканете и приятели!
  2. Заповядайте на лагер-школа с обучения по физика, математика, програмиране, химия, графичен дизайн и английски език - Китен 2020! Изберете си за кои от 5-те етапа от 29.07 до 30.08 да участвате и в кои от разнообразните ни тематики да се включите. Лагерът е подходящ за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Обучения по математика и физика ще се проведат през 4-ти етап (16-22 август). Разгледайте сайта bit.do/kiten2020 и ако ви хареса заповядайте, поканете и приятели!
  3. Заповядайте на лагер-школа с обучения по физика, математика, програмиране, химия, графичен дизайн и английски език - Китен 2020! Изберете си за кои от 5-те етапа от 29.07 до 30.08 да участвате и в кои от разнообразните ни тематики да се включите. Лагерът е подходящ за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Обучения по математика и физика ще се проведат през 4-ти етап (16-22 август). Разгледайте сайта bit.do/kiten2020 и ако ви хареса заповядайте, поканете и приятели!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...