Отиди на
Форум "Наука"

sirius

Потребител
  • Брой отговори

    3322
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    6

Статуси публикувано от sirius

  1. Няма такова нещо - политка. Няма разбирачи - нищо че имат вот. По-добре неосведомени/прости, от колкото да нарушаваме тихия политкоректен тон на безхаберието.

    1. sirius

      sirius

      Най-удобния вотоприносител.

  2. KГ, нямам бутон за ЛС, та ти пращам тук. Относно темата за казармата, дисциплината и демокрацията, която. ... Ако намериш много време потърси в тубата "Федоров встреча с бизнесменами"

    1. sirius

      sirius

      Два часа и нещо е материала. Това, което ни пробутаха за демокрация на научен език се казва орязване на суверенитета, а на уличен - колонизация. Човека надълго обяснява как стоят нещата днес. За мен бе много интересно. Та затова свободните демократични медии дефакто работят против българия.

      Толкова от таблета.

  3. Очевидно ще се закрият всички теми свърани с актуалната геополитика ;). То това и а исках, за да престане двойния стандарт и да се установят някакви ясни правила! За това и пледирах още когато правилата на тъмно се променяха. А да видим сега, как ще стане? Въпроса е, че тогаз няма да има форум! Форума е дискусия, а тук дискусии става....ха по дискусионни теми. О.к нека бъдат закрити подфорумите, но какво ще остане? Наука трябва викат админите, ма тук няма наука! Я ми посоете поне...

    1. sirius

      sirius

      Едно от нещата които са ми интересни в момента е политика и геополитика. Това може да се счита и за наука. Нещо като наука за която се гласува по лично усмотрение в името на нещо си. Аз бих подкрепил обсъждане на политиката но с модератор цербер недопускащ епитети и нарицателни. Няма държава ако няма политици. А те трябва да се наблюдават и обсъждат без емоции.

    2. (Виж 4 други мнения към този статус)

  4. Ясно е, че форума е частен, ама поне беше с претенции, че има правила и те се се спазват. Но се оказва, че така е про форма, всъщност, и тука е за 'наши хор' и тука има цензура и тук има фаворити. Отвратен съм!

    1. sirius

      sirius

      Официално всичко си е ОК. Има си правила, модери и Екип на който може да се жалваме. Изобщо, демокрация в действие. Да ви светна - демокрацията е да се набива на хората в очите и ушите докато им набиват нещо друго другаде.

    2. (Виж 4 други мнения към този статус)

  5. Честита Нова година! Желая ти много здраве, късмет и добро настроение! :)

    1. sirius

      sirius

      Благодаря Дорис, да ти се връща многократно!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...