Отиди на
Форум "Наука"

Волейбол


mitaca

Recommended Posts

  • Потребител

Страхотни българи не оставихме поляците (европейски шампиони) ни да мърдат ни да дишат. Разбихме ги с 3-0 и ги изхвърлихме от световното, не оспяха да направят даже 60 точки. Ама хам им е имахме много да си връщаме на тях, че ни спираха постоянно в последните години на полу или четвърт финали. Ся си мисля дали нарочно не паднахме от чехите. След загубата от франсетата се видя, че няма да сме първи в групата и за да избегнем Бразилия до полуфинал предпочетохме Полша която бихме преди месец ;).

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Велик мач!!! Не помня от кога не съм виждал толкова съвършенна игра във всички елементи. Уникален Жеков. Казийски, Николов, Йосифов, Салпаров бяха страхотни днес. Единствено недоразумението Алексиев ме вбесява, но най-вече заради неадекватните коментари на Йовков и дебилното изражение на лицето. Иначе има някои проблясъци момчето. :)

Жеката днес ги унищожи-то не бе защита, то не бяха брутални сервиси, то не бяха блокади, а дори я вдигна(топката) прилично няколко пъти. :biggrin: Майтапя се, но много злоба има към това момче, а той е невероятен талант. Само дето лесно се сдухва. Днес ми напълни душата с това вдигане с една ръка зад гърба! :doh: Само стоя и си викам-Леле, майко, к'во беше това!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Абе разбира се има какво да се желае ;). Освен, че разбираме от всичко ние....феновете (не само българите) сме максималисти. Но днес видях и мисъл в атаката, т.е. не непрестанно блъскане по блокадата, а и пуснати топки (много), както и игра над и встрани на блокадата. Особено от Матей. Това мисля, че поляците не очакваха. Редуцирахме и фрапантните грешки от сервиз (според мен по-голям проблем от посрещането). Утре ще видим как ще се представим с/у бразилците, въпреки, че програмата е изпълнена, няма да са ни в последната група.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Вече знаем какъв е резултата и какъв е отзвукът от срещата България-Бразилия. Все пак се разбра, че имаме млади таланти. Мачовете с Полша и Бразилия вече са история. Сега трябва да гледаме към тези с Куба и Испания.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Яд ме е, че не гледах мача с Полша!

Бразилците обаче, се направиха на големи стратези. Времето ще покаже кой е бил по-прав в сметките си.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Голем смех падна ;). Спечелих 10лв. от баща ми, който заложи, че бразилците ще вземат 2-рия и 4-тия и ще паднат с 3-2 за кумова срама (това след като видях, че излизат без единствения си разпределител ;)). Ама те не "рискуваха" въобще. Голям страх тресе могъщата Бразилия от малка Куба, ма лошото е, че и ние не играем добре с/у кубинците :(. Цялата идиотщина с тази с-ма е на италианската федерация, която трябваше да добута (и почти е успяла) Италия до полуфинал.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Трябва да се случи някакво възмездие за тия бразилици. При положение, че ни биха 4 пъти поред в контролни мачове не мога да повярвам, че ги пихме толкова много..

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Ние донякъде подценихме Чехия. Може би затова и паднахме. Но сега Бразилия им се натресе. Ще още по-голям срам за световните шампиони, ако паднат и те от Чехия. Тогава какви ще бъдат оправданията?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Няма да паднат, чехите не са и очаквали да стигнат до тук, ма знае ли човек? Аз мача с Чехия не го гледах и не бива да коментирам, но рядко 3-тия в ранглистата пада от 36-я.

Не е виц, информация от Дарик радио:

Влиза Иво Райчев в студиото и пита - Как може Бразилия да падне с 3-0 от резервите на България?

Спортния коментатор (забравих кой беше) - Абе и ние искахме, ма те паднаха ПО-ДОБРЕ ;).

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Уфсс, инатиха се инатиха се, ама загубиха иберийците, Бразилия-Чехия 2-2 за сега.

Чехите загубиха в тай-брека с 8-15 :(.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Абеее пропуснахме не един и два шанса :(. Ма трябва и в мъката да намираме радост ;). Представяш ли си България Световен Шампион! На тоз етап не стана, ма идва....следващ тираж ;).

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не можахме да срутим комунизма. Иначе страхотна игра на нашите. Майсторско завръщане от 12-19, но много кофти, че ги изпуснахме в 4-тия гейм.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Какво нещо е спорта! Надиграха ни само в един гейм и ни отстраниха. Кубинците бяха безапелационни в тайбрека, но в останалите геймове бяхме равностойни и дори по-добри. Както и да е...Браво на кубинците, много са добри и се надявам да станат световни шампиони. Останалите отбори са ми меко казано несимпатични(особено Италия :)).

Дано днес намерят сили момчетата да бият Русия! Първенството не е свършило, битка до последната минута, до последната точица. Класирането има значение за олимпийските игри в Лондон, ако не се лъжа. Имаме страхотни играчи, добър отбор и успехите няма да закъснеят.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ма това на футбол. То оставаше и тез ботушари да не бием, ма на волей паднахме от руснаците (което се очакваше). Лошото е, че май разкол се задава и там.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 месеца по късно...
  • Потребител

Взехме последния влак за Гданск ;)! Но пуснаха ли ни руснаците? Питам, щот не можах да гледам и двата мача, тук, а там те ни смазаха с почти втория си с-в. Знаем за връзката между нашия и руския треньор. Знаем, че руснаците не се плашат нито от Куба или Сърбия, че да елеминират 'елегантно' някои от тях, а да разчитат ние да им 'пуснем'. Освен това малкия финал в Истамбул боли. Освен това и странни са резултатите в другите две групи. След победа с 3-0 (25-21, 25-22, 32-30) на Италия над Куба в първия мач се стига до 0-3 (21-25, 20-25, 25-27) и Куба събира 23т. (ако беше паднала с 3-0 или 3-1 само 20т, при 3-2 за италианците 21т. (колкото сърбите), при 2-3 22т.).

Още по-странно е положението със сърбите. След като миналата година необяснимо как губейки с 2-0 биха Италия с 3-2 ;) (хахаха), сега след победа с 3-1 над Аржентина в първия мач губая с 0-3 втория (верно с 23-25, 25-27, 21-25). А ако бяха взели чиста победа се класираха. Аржентинците ли са толкоз силни (не мога да го повярвам, щото са ни абонати без да се потим даже) или сърбите са много слаби ( те паднаха и от финланците и от портуфалците, ама ние пък подарихме 3 точки на Германия и една на Япония, а преди време си паднахме от Финландия).

Ябе ще става интересно ;)!

Кой каза/писа, че спорта не нито интересен, нито полезен? ;).

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...