Отиди на
Форум "Наука"

Пенсионират Доган !


Frujin Assen

Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Ха - дано! Ама - надали!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Значи може да махнат тавана на пенсиите. Защото Доган винаги прави законите така, че да може да ги спазва по най-изгоден за себе си начин.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Силно се надявам г-н Доган да умре от екзотична, продължителна, унизителна и мъчителна болест, а на оня свят да го ръгат най-дебелите дяволи с най-дебелите и най-острите вили в най-нагретия казан. Амин.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Силно се надявам г-н Доган да умре от екзотична, продължителна, унизителна и мъчителна болест, а на оня свят да го ръгат най-дебелите дяволи с най-дебелите и най-острите вили в най-нагретия казан. Амин.

Сътрудника на българските тайни служби Меди Доганов (Ахмед Доган) е само параван на подчинените на политиката на Анкара за реставрация на турската политическо-административна власт на север до Дунав български марионетни правителства.

Няма значение кой идва на власт за поредните четири години управление.

Първите три партии от класацията на агенците за социологическо проучване преди парламентарни избори изпращат свои пратеници по предварително установен график във Вашингтон, Брюксел и Лондон.

От там се връщат със едни дебели папки.

Там са нахвърлени антипазарните и антисоциални мерки (съгласувани със Г-7 и иструмента им за налагане на застой, бедност латиноамерикански тип държавност на набелязани държави консорциум - МВФ/Световна банка), които трябва да налагата спечелилата партия през своят четиригодишен мандат...

800px-G7_Finance_ministers.jpg

Г - 7

Бедите които сполетяват България през така наричаният "преход" се дължат на:

"Споразумения" с МВФ

В медийното пространство се изтъква единствено финансовата помощ от МВФ, а диктуваните антибългарски и антипазарни мерки се представят като "реформа".

Парите се предоставят на траншове, обвързани със спазването на диктуваните антипазарни и антисоциални мерки.

Условието към правителството е тези антипазарните и антисоциални мерки да бъдат изпълнени преди да се отпусне следващия транш.

От 15 март 1991г. до днес българските марионетни правителства са сключили осем споразумения със МВФ, които доведоха до ликвидиране на българката икономика и стопанство като цяло и България стигна до там, да купува бронежилетки за "бойците" във Афганистан със пари на Здравноосигутителната каса.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Не вярвам в чак толкова конспиративни теории, пък и по-скоро съм подозрителен към дългата ръка на постсъветска Русия и към подготовката на 1989-91 от страна на самите наши стари комунисти (чиито наследници днес обикновено са влиятелни и успешни).

Колкото до Доган, той е престъпник.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...