Отиди на
Форум "Наука"

eRepublik-Най-завладяващата игра


influent

Recommended Posts

  • Потребител

http://www.erepublik.com/en/referrer/Influent

Присъединете се към еРепублика еБългария!

eRepublik и eBulgaria

Сигурно се чудите що за чудо е това .

Аз ще се опитам да ви обясня на кратко що за игра е,

и ще ви препоръчам да се регистрирате за да видите с очите си този нов еСвят

в който страна като еБългария стои на доста по-различно място сред останалите по света и за разлика от реалния живот, не сме съвсем забравени от Бога .

1. Играта е от типа симулация на реалния свят, с икономика на страните, политика, войни, вестници, фирми и много, много активност.Играта е групова, но има и индивидуално израстване.

Има над 50 Държави от целия свят с население от почти 400 000 граждани.

Можете да станете горд жител на този нов свят и еБългария и да видите с очите си доста интересни скандали, воини, надпревари, коментари и какво ли още не между страните. Ще срещнете битки между съседни страни, които в реалния живот са първи приятели, но в играта далеч не се наричат с приятелски имена.

Това прави играта много интересна за следене и доста смешна понякога, а и наистина могат да се видят различни ситуации, по-различни от нашата действителност.

2. Ще попитате нас това какво ни касае - веднага отговарям: играта е създадена от северните ни съседи Румъния(много успешно) и те естествено решили да сложат и България в нея.

Не се обичаме много и сме така да се каже врагове(преди известно време даже ни бяха окупирали изцяло) На никого не му се иска страната на Админите да има предимство и всички някак си се борим срещу това.

Това хубаво и какво - ами много готини хора сме се събрали в еБългария, малко, но качествени, за всеки вкус.

Има и с кой да размениш информация за играта и да получиш напътствие и съвет, така и да срещнеш нови приятели, не само от България.

3. Разбрах , а сега защо да се регистрирам? - както споменах по-горе, в играта може да се забележат някой доста интересни положения и едно от тях в момента е на път да изтрие еБългария от картата в играта. Не знам колко големи националисти сте, но ви приканвам да се регистрирате в играта, за да не позволите нашата страна, било то и онлайн, да бъде една от най-слабо населените и поради това лесна плячка за враговете ни. Имаме отлични съюзници, но това не е достатъчно, за да запазим границите си от нападение, а

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Чиста загуба на време, при това с шовинистичен оттенък.

Верно е!преди година време, мой познат ме ,,вербува" да съм бил ,,помогнел на България".....наистина е загуба на време и става за хора, които си нямат друга работа или служебните им задължения позволяват постоянно участи...Много ми е чудно, най-запалените и отдадени играчи, които се занимават с еполитика в еДържавите в ерепублика, как го правят?как смогват?Нямат ли си ангажименти?

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

В края на краищата, щом се пишеш патриот, макар и с едно 'е-' отпред, не е лошо да помогнеш на България в реалността, а не да се изживяваш като виртуален господар на три морета.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Поредният s***-game, с който хората си губят времето. Както много други подобни игри - и във Facebook, и извън него.

Ще гласуват в е-републиката, ще участват в активности в Second life, но, когато дойде време да гласуват на изборите или няма да отидат до избирателната си секция.

Или пък ще гласуват за новите псевдо-демократи, за новите демагози или - за някакви маргинали.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...