Отиди на
Форум "Наука"

Джаредия...


Recommended Posts

  • Потребител

... хайде, да опитаме нещо по неконфликтогенно ;-) ...

1406 г.н.е. един от най-големите http://en.wikipedia.org/wiki/Treasure_ship от Първата експедиция на http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%8A%D0%BD_%D0%A5%D1%8A , натоварен с прасета, коне, зайци, кокошки, семена на пшеница и други култури, сечива и инструменти се загубва в "Западния ( Индийския ) океан" и след няколко седмично плаване напосоки достига повреден до западно-австралийските брегове, в плодородната умерена/субтропична зона на съвременен Пърт ( http://www.thebioenergysite.com/news/contents/08-06-26Map.gif или http://www.thebioene...08-06-26Map.gif или http://www.wine-region-tours.com/images/map_aust_wa.jpg или http://www.perthtourist.com/e_images/map/Perth_area_map_e.jpg и най-вече :: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0d/Wa_region_wheatbelt.gif/441px-Wa_region_wheatbelt.gif !!! ). Повечето мъже от около 1000-та оцелели пътници и екипаж са занаятчии/инженери/земеделци. Китайски жени, всред тях, естествено, няма.

Редактирано от sharkani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Потребител

Версия А: Нищо не се променя, все така следващия император не се вълнува от откривателство на нови земи, завърнал се кораб, разказващ за кенгура и домъкнал някакви дребни хорица с бумеранги, не вълнуват никого.

Версия Б: Оставащи в Австралия, оставят минимален генофонд, поради трудните контакти с местните, но донесените от тях животинки ликвидират местните и се получава различен континент.

Версия В: Организирана група, оцелява и увеличаваща се с местно население, се захваща да строи цивилизация стъпка по стъпка в Австралия, по модел на Китай, възниква империя, която достига бреговете на Азия и Африка няколко столетия по-късно и с превъзхождащата си технология ги покорява. /ето това вече си и чиста фантазия/

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...