Отиди на
Форум "Наука"

Съюз на комунистите в България


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Сега научих че ЦИК е отказала на кандидат президента на съюза на комунистите в България участие в изборите. Срам и позор другари. Ето и сайта им да се запознаеме отвътре с идеологията им.

http://komunisti.eu/

Съюзът на комунистите в България и Комунистическо движение "Че Гевара"-България днес изпратиха до Фидел Кастро - ръководител на народната революция в Куба, Поздравителен адрес по случай неговата 85-годишнина. В Поздравителния адрес се казва:

"Уважаеми другарю Фидел!

От името на Съюза на комунистите в България и Комунистическо движение "Че Гевара"-България Ви поздравяваме с Вашата 85-годишнина!

Позволете да изразим своето дълбоко уважение към Вашия път, към пътя на Кубинската революция, към пътя на Кубинския народ.

Прогресът и свободата могат да бъдат постигнати единствено чрез социализъм. Куба и Вие, другарю Фидел, оставате пример за всички хора по света - пример за Победа и Бъдеще!

Пожелаваме Ви крепко здраве, много успехи, много сили в Революцията и увереност в успеха на Куба!

Централен комитет на Съюза на комунистите в България

Комунистическо движение "Че Гевара" - България

13.08.2011"

КАПИТАЛИЗМЪТ ВИНАГИ Е КАТАСТРОФА

Не можах да се сдържа да постна нещичко.

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Туй са от партийките като "Атака", РЗС, БББ, "Евролевица" и още доста, които се опитват да съберат блуждаещи гласове и ако се озоват в парламента да подкрепят коалицията БСП-ДПС (Жорж подкрепяше да речем кабинета Виденов, а депутатите от "Атака" подкрепиха Станишев да избута Симеон като премиер). БКП просто не може да събере гласове. Иначе и тя щеше да оказва констурктивна подкрена на коалицията.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ааа не, да перифразирам Клемансо май беше - "Политиката е прекалено важна за да се остави на политиците", ама няма да се дърлим де това е ясно. Да смятам, че има табу в/у всякакви политически теми в таз изборна година? Щото политиката (и политиците, но не в личния им живот), могат (според мен) да се коментират стига мненията и коментара да не 'наджапват' в пропаганда. Всъщност, ако не задължително, поне е полезно.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...