Отиди на
Форум "Наука"

Възстановена съветска техника


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Единственото, което не постигат никога е да карат толкова бързо, колкото машината го позволява. Това се дължи на трудното превключване на скоростите. Така се създава впечатление, че танкът е бавен, но не е.

Редактирано от КГ125
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Няма двойно амбриране при превключване на предавките, при минаване от голяма на малка и междинна газ не дават. Затова се бори кемафа "като свиня с тикви" с лоста.

При стрелбата, изстрелът макар и халостен си е стандартен калибър, що използва пълначът дотиквач?! Няма да си счупи пръстчетата. Просто трябва да свие палеца вътре в юмрука и да вкара снаряда.

Тия май са англичани, а?

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Затова именно така пълнят, или англичани, или американци. Видял е в книгите, че има дотиквач и действа с него, не знае, че той е за новобрански глави :sneaky2: И застана зад оръдието като пълнеше.....

Точно, да, не прави двойно амбриране. Двойно амбриране имаше от ниска на висока, а от висока на ниска имаше само междинна газ. Но и двойното амбриране помага и от висока на ниска. Иначе това хъркане, дето се чу на 34 ката е нищо, вибрацията може да ти размести шапката :))) Ако въобще включи, а през това време танк трябва да се движи и път трябва да се гледа.... :))

А с лостовете на Т34, не само със скоростите, ами и тези за управление, си искат звесрка сила. Що зор видяха докато отучат една група кемафи, учии на 34-ки, да не дърпат патериците с две ръце! :)))

Редактирано от КГ125
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...