Отиди на
Форум "Наука"

Откриха древно НЛО в Балтийско море (видео)


Recommended Posts

  • Потребител

Летяща чиния, която вероятно се е разбила в древни времена, бе открита на дъното на Балтийско море от екип шведски учени. Същите изследователи заснеха странен и напълно кръгъл обект в дълбините през юли миналата година.

Тогава екипът на Питър Линдбърг излиза в Балтийско море с намерение да търсят потънали кораби от Средновековието по морското дъно. Но още в началото на експедицията в залива Ботния между Финландия и Швеция на сонара излиза удивителен обект. Той прилича удивително много на космическия кораб на Хан Соло от "Междузвездни войни". След като снимките от сонара са изследвани, учените излизат с предположението, че това е летяща чиния, която се е разбила. Зад обекта има две добре запазени следи, наподобяващи спирачен път. Мнозина експерти обаче твърдят, че просто е имало бъг в сонара.

В началото на тази седмица същият екип се натъкна на нов странен обект, който много прилича на открития през юли и се намира близо до него. И двата са на дълбочина 91 метра, пише "Стандарт Нюз". Според скептиците резолюцията на снимките е прекалено ниска, за да се различат подробности.

Линдъбрг и екипът му изобщо нямат намерение да се занимават с "находката" си заради липса на средства и желание, но историята беше раздухана от най-голямата американска новинарска телевизия Си Ен Ен.

Е,знам,че има доста такива неща, но какво мислете че е. :P

http://www.novini.bg/news/47267-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%BB%D0%BE-%D0%B2-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29.html

Редактирано от loop
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...