Отиди на
Форум "Наука"

Швед оцеля два месеца в колата си под снега


Recommended Posts

  • Потребител

Швед е бил открит жив в затрупания му от дълбок сняг автомобил, където оцелял без храна, само на сняг, при минусови температури в продължение на два месеца, предаде Франс прес.

Мъжът бил блокиран от снега на 19 декември на планински път недалеч от град Умео. Той бил открит от минаващ наблизо човек със сноумобил, който алармирал спасителите. При пристигането си те го намерили в спален чувал в затрупаната кола в сравнително добро състояние при дадените обстоятелства.

През последните дни температурите в района са били под минус 30 градуса. Закъсалият автомобилист е откаран в болница. Полицаите казаха, че смятат разказа му за достоверен, тъй като снегът около колата е бил непокътнат.

Някой знае ли как може да е останал жив два месеца без храна,възможно ли е това.Или все пак е имал храна и статията е сбъркана.

Редактирано от loop
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...