Отиди на
Форум "Наука"

Извънземните идват до 10 години


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

У нас няма система на реакция за наблюдение на НЛО. В БАН смятат, че това са глупости. В цял свят обаче с тези явления се занимават сериозни учени, защото нещата явно излизат извън контрола на тези, които дават пари. Това твърди астрофизикът проф. Лъчезар Филипов в интервю за "България днес".

Синът на бившия премиер Гриша Филипов работи в Института по космически изследвания като зам.-директор и е единственият известен учен, който признава, че вярва в извънземни.

След земетресението в Перник имаше сигнали, че над града е имало НЛО. Свързва ли се появата на летящата чиния с катаклизмите у нас? На този въпрос астрофизикът отговаря категорично, че катаклизмите в световен мащаб имат връзка с извънземните. "В момента има руски спътник, който отчита след земетресенията аномални явления в атмосферата. След "Фукушима" беше засечена чиния. Възможно е да имат връзка".

Професорът астрофизик твърди, че получава сигнали от цяла България за появата на аномални явления, свързани с извънземни. "В Русия има сформирана група, която реагира светкавично. Отива на място, мери и впоследствие изследва", разказва Филипов.

За съжаление у нас няма организация за наблюдение на житните кръгове. Досега в света има 50 официално заснети, като 35 от тях са в Англия. У нас е имало около Рилските езера, в Добруджа, преди 2 години са засечени и в Софийското поле, твърди астрофизикът.

През ноември Филипов е поканен във Ватикана. Там се намира една от най-големите обсерватории, която разработва и методи на реакция в случай на нахлуване на извънземни. "На всички е ясно, че до 10 години ще има контакт с извънземни", категоричен е българският учен.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хахаха. Тия неща наистина ли ги е говорил Филипов, или са вестникарски дела на разбрали-недоразбрали. Защото ако Филипов наистина е казал, че до 10 години идат зелените, мястото му не е в БАН, а в едно друго заведение...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Защото ако Филипов наистина е казал, че до 10 години идат зелените, мястото му не е в БАН, а в едно друго заведение...

Човека си декламира подаденият текст и си прибира хонорара. . Проблема е, че не е само той, който се е поддал за такива дребни наглед "поръчки" ...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ха-ха-ха, вярвал в извънземни. То, ако това зависеше от вярата, аз пък вярвам в голи и прекрасни самодиви. Сега ще ги чакам кога ще ме ощастливят. Даже ще си сложа едно звънче на вратата за ранно предупреждение... :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ха-ха-ха, вярвал в извънземни. То, ако това зависеше от вярата, аз пък вярвам в голи и прекрасни самодиви. Сега ще ги чакам кога ще ме ощастливят. Даже ще си сложа едно звънче на вратата за ранно предупреждение... :grin:

Че те бяха вече....Ама Димитър ги прати да търсят духът на Караджата.....

:grin::grin::grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Да бе, това да вярваш в безполови зелени човечета, вместо в красиви голи нимфи, валкирии, хурии дори е признак за дълбоки сексуални проблеми. Авторът трябва да се лекува.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

И Соломон Паси се готви да посреща извънземните!

Организации от типа на НАТО ще станат безсмислени, но трябва да се готвим за среща със създания от други планети. Това заяви Соломон Паси пред БНТ."В Атлантическия клуб работим по една идея за електронна демокрация. Това е сбъдване на мечтата на човечеството за идеалното управление на света. То няма да стане чрез гласуване. Тогава организации като НАТО ще станат безсмислени, но трябва да се готвим за среща със създания от други планети", каза Паси. И Далай Лама е казал да се готвим за среща с пришълци от Космоса, допълни ексвъншният министър.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Абе смешносмешно-но тук в РФ ,а и в САЩ си създадоха армейски подразделения за защита от извънземни заплхи!?Китай също прави нещо подобно!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Онея на запад са аматьори. Ние тук цели кули си имаме:

Скалният манастир до Хайдук чешма, може би е сигнална кула за извън земни кораби

История - Мистерии

ПОНЕДЕЛНИК, 13 ЯНУАРИ 2014 22:36
НАПИСАНО ОТ IVAILO
emailButton.pngprintButton.pngpdf_button.png

На километър от Хайдук чешма по пътя за село Раброво в дъното на обширна поляна се извисява скала, на върха на която има няколко пещери. В древността те са обитавани от исихасти. Затова са известни като Скалния манастир. Отворите на тези пещери са разположени като вдлъбнати лупи.

Това, което ще ви разкажа, са факти.

Заключенията, могат да се приемат и като фантазия, и като нормален извод. Бъдещето ще реши на коя страна е истината...

През летен ден на 1974 година пилотът Димитров на БГА "Балкан", извършващ редовен полет с пътнически самолет "Ан-24" по маршута София-Видин, забелязал странно явление. На височина 3000 метра, подготвяйки се за приземяване на видинското летище, видял от земята три снопа ярко-зеленикава светлина, движещи се кръгообразно, като кръгчета от цигарен дим. На определена височина се съединявали в общ кръг с диаметър около 500 метра. Самолетът, изпълнявайки обичайната си маневра, навлязъл в светлината. И изведнъж загубил управлението. Всички уреди пред него "полудели". Самолетът попаднал в състояние на "въздушна яма". На височина под хиляда метра светлината изчезнала.

На другия ден направил доклад за явлението. Офицери от Специалните служби го подложили на дълъг разпит, който завършил с печат върху показанията му с гриф "Строго секретно".

Това ми разказа самият пилот вече пенсионер през 1993 година в редакцията.

След няколко дни пилотът разгледал Скалния манастир, Бил убеден, че трите снопа ярко виолетова светлина идвали от трите изпъкнали пещери на скалата. Любопитството му се засилило, когато разбрал, че местни хора по същото време забелязали в небето кръгло тяло със зеленикав ореол. То стояло няколко минути неподвижно, после изчезнало. Радарната система на летището не засякла нищо.

Отговор на явлението не намерил. С изключение на факта, че в средата на поляната под манастира, където е чешмата с ледено студена вода, тревата била обгорена. Може би нещо е кацнало и после отлетяло.

Година по-късно в същото явление попаднал и друг негов колега. Преминал през същата процедура и устата му били запечатени. Но по-късно въздушният коридор за излитане и кацане на самолетите по маршрута бил променен.

albotinski-manastir-gradec_thumb_medium2Според старите хора от съседните села, явяването на светящо тяло в небето най-често се забелязвало в края на месец април. Затова от незапомнени времена на поляната пред Скалния манастир се събирали хората от съседните села на Втори май следобяд на курбан. Поводът никой не помнел, но традицията останала.

За тази местност се говори от години, че хайдушка дружина е нападнала турски обоз, пренасящ заплатите на аскера за Белградската крепост. Жълтиците били заровени на място посочено от стар овчар, като неоткриваемо, защото било "омагьосано". Иманяри години наред с металотърсачи търсят съкровището без успех.

Един от тях, хванат от полицията разказал в следствието, че попаднал на поляна в гората около манастира, в която металотърсачът "запищял като откачен". Такова нещо не му се било никога случвало.

Ако човек се изкачи до пещерите на манастира, едва ли ще повярва, че тук са могли да живеят хора целегодишно, та дори и исихасти да са били. Кухините са малки, плитки. Едва ли биха предпазили хора от студ, вятър и бури. И все пак легендата се пази. Дали тя е причина или други подсъзнателни сказания, та преди няколко години с помощта и средствата на хората от съседните села, се построи малка черква в основата на Скалния манастир.

Остава догадката, че ако има извънземни цивилизации и Планетата ни е обект на наблюдения, може би местността на Хайдук чешма е картографирана в нечии междуконтинентални карти с определена роля...

И тази роля е свързана със Скалния манастир, който в дадено време сигурно получава определени сигнали и реагира на тях като сигнална кула за извънземни кораби.

Само дяволът знае дали това е така!...

http://www.vidin-online.com/misterii/skalniyat-manastir-do-hayduk-cheshma-mozhe-bi-e-signalna-kula-za-izvn-zemni-korabi

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Извънземните вече са пристигнали. Но засега, вместо да се развилнеят, са предпочели честно и почтено да заработват своята прехрана - чрез охрана :happy:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CDUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fsvetovnizagadki.com%2Fohranitelqt-na-obama-izvunzemen%2F&ei=JrPXUsjaBaniygOlnIC4CA&usg=AFQjCNEfSZhlUTO4jaGHlLriwasqDvS-mg

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Този на външен вид не е нещо кой-знае колко забележително като за охранител, но това което прави, наречено "creepy moving" направо е шокиращо, жив скенер :grin:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...