Отиди на
Форум "Наука"

Факултетът по журналистика и масова комуникация на Софийския университет отбелязва своята 40-та годишнина


Recommended Posts

  • Администратор

С поредица от събития Факултетът по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще отбележи 40-та годишнина от своето основаване и 20-та годишнина на специалността „Връзки с обществеността“.

В четвъртък, 30 октомври 2014 г., в 11.00 часа в Аулата на Софийския университет ще се състои академично тържество на настоящите и бивши преподаватели и студенти на Факултета по журналистика и масова комуникация.

По-късно през деня, в 17.00 часа, в централното фоайе на Ректората ще бъде учредена Асоциация на завършилите Факултета по журналистика и масова комуникация. В рамките на събитието ще бъде представена и специално изработената за новосъздадената асоциация страница в интернет.

На 31 октомври 2014 г. от 10.00 часа в зала 13 на Факултета по журналистика и масова комуникация ще се проведе публична лекция на Дебора Филипс, преподавател в Lincoln University и вицепрезидент на Европейската асоциация на училищата по журналистика - EJTA.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
  • Create New...