Отиди на
Форум "Наука"

Ще гледате ли новите епизоди на „Досиетата Х“


Recommended Posts

  • Потребители

През 90-те години  „Досиетата Х“ ни хипнотизираше през телевизорите и ни караше да се плашим дори от сянката си. Сега легендарният сериал се завръща с шест нови епизоди първо по FOX. Премиерата на ексклузивното телевизионно събитие у нас ще бъде на 26 януари 2016 година, веднага след старта на тв поредицата в американския ефир. На тази дата зрителите ще могат да гледат първите две серии една след друга.

Милиони фенове очакват с нетърпение новите епизоди от „Досиетата Х“, който навремето се превърна в попкултурен и телевизионен феномен. Дебютира в ефира през септември 1993 година и се задържа на екран до 2002 година. Утвърди се като един от най-дълго излъчваните фантастични сериали и се нареди сред най-успешните тв продукции на всички времена. Спечели 16 награди „Еми“ и 5 приза „Златен глобус“.

Българската публика ще може да гледа новите епизоди от „Досиетата Х“ непосредствено след премиерата на сериала в САЩ, заедно със  зрителите на канала в Европа, Южна Америка, Югоизточна Азия и Африка. 

20 НЕИЗВЕСТНИ ФАКТА ЗА „ДОСИЕТАТА Х“

 
 
 
 
axn-x-files-trivia-1600x900axn-x-files-trivia-1axn-x-files-trivia-2

 



Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Тия живи ли са още? ;)

Майтапа настрана, но единственият сериал от 90-те, който беше така брилянтно направен, че ме караше да се плаша от сянката си е Twin Peaks. Другото е аматьорщина. Иначе не си губя времето да гледам телевизия от 10-тина години, така че едва ли ще се хвана тепърва да си припомням от коя страна се хваща дистанционното, заради антикварни симпатии по агентите Мълдър и Скъли.:)

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ще го.

Интересна ми е каква ще е този път конспирационната пропаганда

Току виж се оказало, че извънземните имат база  и в Йелоустоун ;)

Link to comment
Share on other sites

Хахах , аз си спомням само едно време Студио Х ! , тея новите са постни.На ония от досиетата му викахме Кулеков, същия бездарник. Кой си спомня съвтските филими за вйната и около нея всяка седмица, новините на руски.В сегашните бози падат повече жертви от колкото съветските филми за един месец!

Някъде към прехода имаше един добър унгарски анимационен филм, дълъг , за възрастни и пораснали деца, някой да си спомня. Говорим 1989/там някъде.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Гледах ги до някъде и смених канала. Пълна скука. Лошо развитие на сюжета, слаб сценарий, досадно конспиративно, тъпо, тъпо, тъпо...И предишните съм ги гледала спорадично, бяха ми тъпи. Агент Мръднал съвсем е мръднал, Сръбната е още по-досадна кокошка от преди...

До колкото разбрах новата версия твърди, че извънземните изобщо не са наоколо, а тази технология я ползва някакъв елит, който иска да завладее света, този елит забременява земни с цел ново генетично изродско поколение с извънземна ДНК. Извънземните след атомната бомба дошли да ни помогнат, ние сме ги патнали и сме взели матрял от тях. Мръднал и Скръбната били нарочно манипулирани в старите досиета да вярват, че има извънземни, пък това били военните подчинени на Елита...Мернах някакво копие на злия Император от Стар Уорс дето пушеше пури през тръбичка гърлото, но ще владее света...Бяха внедрили податки от най-модерните в момента конспирации, само рептилите още не ги споменаха, но сякаш намекнаха за тях. Оказа се, че тези двамата имали дете, но някъде го скрили по някакви супер важни и тайни причини. Траджик!

Представям си Конспираторите как са точели щастливи лиги "знаехме си" брррррр.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аби , Аби отново имаш прекалено високи изисквания и си ,,разкостила,, всичко в излишни детайли.Все пак не става въпрос за документален филм  , а за нещо от шоубизнеса , което трябва да генерира приходи ( и се подчинява на съответните ограничения).

Признавам , че в началото и аз бях разочарован , викам си сега ако се появи и Жълтия камък (не е късно) и нещата съвсем потъват.Изведнъж ме обзе тих ужас - сценарист е наш СИРИУС:116:Пък и Духовни след Калифорникейшън мога да си го представя само подпухнал , в лош махмурлук , събуждащ се в ранен следобед до 1-2 шестнайсетгодишни каки....

Обаче когато се появи в кадър Цигарения и сладко пафна по новия начин , нещата си дойдоха на мястото.Как ще продължи нататък предстои да видим...

п.с. като гледам подробностите , които си описала - гледала си докрай и не си изключила телевизора след началото , което е и целта на задачата.;)

Редактирано от ДеДо Либен
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

На пресекулки цъкане в рекламите сгащих и Цигаримператора - аз така си ги зяпам това тук, онова там :)))) Обаче докато гледах "редовно" скачаха от кадър на къдър, даже без връзка, без логика. Изсмукано от пръстите на сценариста, не можеше да е Сириус, той би се справил много по-добре и отговорно!

Какви бяха тия бебета?

Хъх...и аз си помислих, че ще намесят Жълтото Блато. Не е късно. Ще има още 4 епизода за сега, а нищо чудно да ни спретнат и няколко Х сезона :))))) 

Преди 6 часа, ДеДо Либен said:

Пък и Духовни след Калифорникейшън мога да си го представя само подпухнал , в лош махмурлук , събуждащ се в ранен следобед до 1-2 шестнайсетгодишни каки....

И аз, заклевам се :))))))!!!!  Сигурно за това в рекламните паузи даваха допълнителна порция Скъли, която ни информираше какво гледаме по Фокс, да не би случайно!?да сме се объркали с ΧΧLКалифорникейшън : ))))) Край с реномето на Духовния! :)))))

 

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Bие в тази тема за Сириус ли ще си тролите или ще обсъждате досиетата? Айде спазвайте малко форумно приличие.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не можеше да не ни направи впечатление как в един последните ни разговори за конспирациите имахме податка къде да си прочетем "сценария" на половината филм, защото онази конспирация с Жълтия Камък е спретната точно със същите "данни" изложени в началото на новите епизоди. Всеки от нас би се справил по-добре със сценария стига да е прочел новите модни тенденции от конспирационната колекция. А Жълтия камък хвърля цялата отговорност на същия елит набеден за новия властимащ и изключва намесата на извънземните. Като по учебник!

В началото на Х дадоха някакви кадри, които евентуално са от прословутите "концлагери" (за тях научих от Жълтата конспирация), които се правели в САЩ. Някой има ли представа за какво всъщност става дума? Не конспирационното, а реалното им предназначение.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...