Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

Здравейте, ето какъв е моят въпрос .. Уча в ПМГ , 9 клас забременях и в момента вземам изпити самостоятелно . (Гледам си детенцето и отделно ходя на изпити, самостоятелна подготовка.) Някой от вас знае ли , ако искам да се преместя в друго училище , което не е гимназия, какво трябва да направя ? При мен нещата стоят така, че основното ми образование , ще го взема след завършен 9 клас, който в момента завършвам. Мога ли да се преместя в друго училище ? Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете някакъв отговор. :) До колкото съм разпитвала , след като имам основно образование , мога да се преместя , но в другото училище от 8 клас ли ще започна (защото там основното образование е от 8клас ) или ще продължа към 10 клас . ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Зависи къде се местите. Но първо завършете МГ. После може да кандидатствате в друго училище.
Аз в 9-ти клас след една практика в БРП исках да продължа образованието си в икономически техникум, но от ръководството му ме информираха, че това е невъзможно. Така че завърших руска гимназия с профил 'Екскурзоводство', а после - техникума, където се обучавах за счетоводител по съкратена програма, защото вече имах средно образование. Така си отворих път към висшето счетоводно и правно образование.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
  • Create New...