Отиди на
Форум "Наука"

Русия въоръжавана от извънземните


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Редица американски конспиролози излизат с поразителна теория, пише Inquisitr. Според тях, Въоръжените сили на Русия използват в Сирия оръжие, разработено, благодарение на таен договор между Москва и извънземни цивилизации.
Джеймс Престън от изданието е уверен, че в служба на руските военни са такива извънземни технологии, като свръхзвуковите торпеда и ракетите, способни да извършват по време на полета си сложни маневри. Самолетите на ВКС на Русия са оборудвани с маскировъчната система на НЛО, благодарение на която кабината се превръща в невидима.
Както отбелязва изданието, идеята на Престън е съзвучна с теорията на друг конспиролог и «разобличител на космическите програми» Кори Гуд. Той също твърди, че водещите световни държави имат тайни военни програми и си сътрудничат с извънземните.
Твърди се още, че тези 8 и половина трилиона долара, за които се отчита Пентагонът, всъщност са били изхарчени за таен космически проект.
Този звездолет, напомнящ кораба «Ентърпрас» от популярния сериал, уж бил изпратен в космоса със свръхсекретна миния.
Москва също била постигнала споразумение с пришълците по космическата програма «Космосфера». Предполагало се, че Путин е възобновил договора с неназована раса извънземни «по време на срещата си на Луната през март 2015 година».
Именно тогава те са обещали да предоставят на Русия достъп до най-качествените си технологии, за да подкрепят «нахлуването на страната в Сирия».
Конспиролозите твърдят, че заради алчността си световният елит е вече в сговор с извънземните срещу останалото човечество.
Предполага се, че властите крият информацията за контактите си с извънземни цивилизации, крият и знанията, способни да решат световните проблеми около заболяванията и хранителните продукти.
Пришълците използват алчността на управляващите елити и се подготвят за завземат света към 2030 година, твърди привърженик на теорията на заговора.
За тази цел били създадени хибриди, които ще заместят човешкото общество.
Престън твърди, че бойците от Ислямска държава са наемници на илюминатите, които си сътруднича с рептилите.
Според него, много участници от терористични групировки са клонинги и киборги, създадени, благодарение на генно-инженерни технологии от същата раса пришълци.
Конспиролозите считат рептилите за едни от най-злобните и кръвожадни видове пришълци, борещи се за контрол над нашата планета. Освен другите пороци, те били и човекоядци.
Независимо от високото ниво на своите технологии, рептилоидите до момента не могат да завземат Земята. Работата била в това, че срещу тях се изправяли други «могъщи и доброжелателни» извънземни, в това число плеядеанците и арктурианците.

Според конспиролозите, извънземните, които са сключили съюз с Русия, отдавна враждуват с рептилоидите. Затова те настоявали Путин да вкара войската си в Сири и да нанесе съкрушителен удар по позициите на илюминатите, които контролират президента на САЩ Барак Обама и цялото американско правителство.

Конспиролозите дават следния пример: инцидентът през 2014 година, когато руските военни тестваха възможностите на своята система за заглушаване, «създадена на базата на извънземни технологии». Фронтовият бомбардировач Су-24, «снабден с това извънземно оборудване», прелетял над американския есминец «Доналд Кук», изкарвайки от строя радиолокационната и отбранителната система на кораба.
Според слуховете, някои високопоставени офицери от САЩ са били така разстроени от случилото се, че са подали оставка. Те изгубили надежда, че в случай на широкомащабен конфликт американският военен потенциал може да се сравнява с руския.
Твърди се още, че след инцидента Вашингтон спешно е извел от Персийския залив своите самолетоносачи.

«Стана ясно, че САЩ нямат ефективни средства за защита от руските извънземни технологии», — завършва изданието.
-

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 20 часа, Frujin Assen said:

 

Редица американски конспиролози излизат с поразителна теория, пише Inquisitr. Според тях, Въоръжените сили на Русия използват в Сирия оръжие, разработено, благодарение на таен договор между Москва и извънземни цивилизации.

 

Това не е никаква теория, а живата истина.Например най новият танк "Армата" е произведен по тази извънземна технология.Тя обаче е на цивилизация обитаваща по малка планета.Ето защо танка Армата не може да преодолее по силното земно притегляне , стои на едно място , не може да се движи и трябва да го дърпат.

Преди 20 часа, Frujin Assen said:

Джеймс Престън от изданието е уверен, че в служба на руските военни са такива извънземни технологии, като свръхзвуковите торпеда и ракетите, способни да извършват по време на полета си сложни маневри.

И това е вярно!Направените по сложни извънземни технологии ракети са програмирани за друга паралелна реалност , за това паднаха в Иран, а не в Сирия.

 

Преди 20 часа, Frujin Assen said:

Фронтовият бомбардировач Су-24, «снабден с това извънземно оборудване», прелетял над американския есминец «Доналд Кук», изкарвайки от строя радиолокационната и отбранителната система на кораба.

Според извършеното разследване от страна на Русия, американския есминец  е преминал под руския бомбардировач Су-24.Този самолет е произведен чрез извънземна технология от пресовани кашони от водка за това е невидим, а пияният му пилот пък е непредвидим.Срещат се защото американците са свършили кока колата на кораба и са отивали да се предадат на руснаците.Докато уволнилият се от военновъздушните сили  руски пилот се е прибирал на път за в къщи със самолета Су-24.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Те и руските танкове едвам едвам стигнаха до Берлин. И конете на казаците едвам влязоха в Париж. Само защото немските танкове се разкапаха под Москва и Сталинград и франсетата умряха от студ през окторври в Москва. Представям си какво щеше да стане ако бяха стигнали не в топлите Москва и Сталинград , КУРск т Псков а в Сибир кьдето наистина си е студено ?!? 

 

Най смешни са обаче руските ракети от Катюшите до Космическите. Едват изкарват американските , немските , канадските , японските , корейските астронавти в космоса. Жалък космически придатък на напредналите страни.

 

Ако ...ако не се бяха взривили совалките и не се взриви вчера еко ракетата на Маск нямаше да летим с изостанали руски а с напредничави американски ...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Спомням си когато славния Кораб КУК мина под руският самолет. После Черно Море миришеше на мокри жълти памперси. Особенно Констанца. 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ами България какви лъкове е имала, какви каменни брадви със златни дръжки.Никоя държава все още няма такива.

Българската маймуна първа е слязла от дървото, докато руския маймун далеч по късно се напива с ферментирали плодове и пада от клона.И тъкмо навреме за да ни спаси за първи път .......

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Пил ли си руски самогон от бурканче за краставици? Миришейки кисел, черен хляб и хрускайки кисели краставици и ти ще станеш извънземен.....

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Интересна как на Украина с една заплата живеят 6 месеца ? Сигурно там заплатите са ОГРОМНИ ? Получил украинеца през октомври заплатата за март и още живурка ? Даже ние с европейските заплати не можем 6 месеца да дивеем с 1 заплата. Явно процъфтяват след асоциацията с ЕСср ?

Също имам чувството че мирише на афро саксонска пот от Детройт ? Дано Трамп помогне на някогашната столица на световното автомобилостроение .  

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
On 3.09.2016 г. at 18:20, Frujin Assen said:

Редица американски конспиролози излизат с поразителна теория, пише Inquisitr. Според тях, Въоръжените сили на Русия използват в Сирия оръжие, разработено, благодарение на таен договор между Москва и извънземнИ цивилизацИИ.

Конспиролозите твърдят още и, че заради алчността си световният елит е в сговор с извънземните - срещу останалото човечество.

А, значи не е само една извънземна цивилизация. Няколко били! 

Ех, тия алчни извънземни, бе! Сигурно са сред нас - маскирани като хора. 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Като дете четох научно фантастичен разказ във вестник Трезвенност. Баба абонираше чичо за този вестник но той не го четеше . В разказа Земята и Марс водят война. Марсианците гьвкаво се маскират както земляни. Нашите учени откриват че когато марсиянците пият алкохол в тъмното очите им светят. Сред висшето ръководство на Земята има марсианец. Шефа на Земята кани 5 тимата си заместници. Дава им да пият. Вади пистолет с 1 патрон. Разказва им историята с алкохола и светещите очи. Гаси лампата и се готви да убие маскирания като землянин свой заместник.

Когато тока угасва Шефа на Земята вижда 10 светеши очи. Оказва се че не 1 а всичките 5 негови заместници са марсианци ! Те искат да го ликвидират. Но от алкохола умират.

ИЗВОД - алкохола е лошо нещо ! Ама реално спасява Земята от извънземни !

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 5 часа, ISTORIK said:

А, значи не е само една извънземна цивилизация. Няколко били! 

Ех, тия алчни извънземни, бе! Сигурно са сред нас - маскирани като хора. 

А за по-добра маскировка и внедряване на извънземните кадри им заличават спомените. Тай че може и ти да си извънземен под прикритие, без сам да подозираш. Неведоми са пътищата извънземни Mr. Green

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Да.. Не се знае, знае ли се... Истината е някъде там... А совите не са това, което са.

В град като Пловдив (Туийн Пийкс) никой не е невинен. Един мой съученик (от същия клас) разправяше, че е извънземен. Наша съученичка от друг клас също смяташе, че е извънземна и много държеше да се запознае с другия инопланетянин. Запознаха се, но не знам какво стана после. Понастоящем той живее в чужбина.  

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Често съм срещал и разговарял с хора които си спомнят миналите прераждания ! Интересен факт - всички те са били в миналото Гай Юлий Цезар , Наполеон , Клеопатра или в най - лошия случай някой маршал или генерал или придворна дама или принцеса. Никой не е бил в миналото роб или крепостен селянин !

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 13 минути, Du6ko said:

Често съм срещал и разговарял с хора които си спомнят миналите прераждания ! Интересен факт - всички те са били в миналото Гай Юлий Цезар , Наполеон , Клеопатра или в най - лошия случай някой маршал или генерал или придворна дама или принцеса. Никой не е бил в миналото роб или крепостен селянин !

В Бялото братство са масово такива психопати. Все величия преродени и си вярват. С това, а не друго, оправдават надменността си над останалите.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...