Отиди на
Форум "Наука"

Нибиру иде!


Frujin Assen

Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята от Планетата Х, твърди, че Нибиру продължава да се приближава към Слънчевата система, но земният елит в сговор с рептилите крие това от жителите на Земята с помощта на Луната, пише Езорейтер. Ето ви още една интересно роля на естествения спътник на Земята! Някои твърдения на привържениците на теорията за планетата Нибиру просто изумяват. Първо те ни я съобщиха през септември, а след това отложиха датата на Апокалипсиса за октомври, ноември и така нататък. Така се случваше миналата, и по-миналата, по-миналата години. Но нищо не се случва. Ръководството на НАСА дори излезе с официално опровержение на теорията за Планетата Х, доказвайки напълно убедително, че такава няма и не може и да има. Изглежда всичко е ясно, но ето в какво се крие бедата: американската агенция е казала вече толкова много лъжи относно космическите изследвания, че всяко едно твърдение на НАСА се възприема от земляните като поредната лъжа. И дори и да бъде казана истината, в нея ще се усъмнят доста хора, така е устроено нашето съзнание.

На това са посветени и твърденията на Мат Роджърс. Според него, правителствата специално разпръскват химически вещества в небето, за да не виждаме Нибиру, За това също се използват Луната и Слънцето.
 

Това може и да не се случи, ако светът свърши по рано.

 

Смъртоносен астероид ще се сблъска с нашата планета в първите месеци на 2019 година. Съобщението се появи преди известно време на официалния сайт на НАСА. Вероятно информацията е била публикувана по погрешка, защото само след няколко дни бе изтрита от сайта на агенцията. Интернет потребителите, които обичат да четат за „приключенията” на НАСА на Марс и да разглеждащ потресаващи снимки от космоса, обаче са успели да прочетат материала няколко пъти. В него пишело, че Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 година точно в 11:47 часа. Именно тогава огромен астероид с кодовото име 20-02NT7 ще се сблъска със Земята и ще унищожи всичко живо на нашата планета. В момента небесното тяло лети към нашата планета със скорост от 23,35 км/с., пише vladtime.ru. Силата на удара ще е толкова голяма, че Земята или по-точно това, което остане от нея, може да излезе от своята орбита.
 

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело
Преди 3 минути, Joro-01 said:

Да не си чел "Евангелито на Луцифер"? :)

Чета доста по сериозна нАучна литература.

Например това

http://www.parallelreality-bg.com/bookshop/produkt/5/

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

абе не беше ли дошло нибиру-то преди 3-4 години :)))

това за хастероида пък си е за друга тема :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Планетата Нибиру идва, за да се телепортират на нея древните (пра)българи, долетели на Земята чрез нибируански бойни космически кораби. Те са изпълнили мисията си на Земята - да създадат човечеството - и сега ще си отидат у дома.

:-)

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело
1 hour ago, ISTORIK said:

Планетата Нибиру идва, за да се телепортират на нея древните (пра)българи, долетели на Земята чрез нибируански бойни космически кораби. Те са изпълнили мисията си на Земята - да създадат човечеството  - и сега ще си отидат у дома.

Автохтонците първи ще се качат на летящата чиния! Те са го заслужили!

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...