Отиди на
Форум "Наука"

Полицията погна пиратите.


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Тия дни пак съобщиха по медиите че полицията е разбила два пиратски сървара, в София и Ловеч.

Настават лоши дни за обикновенните потребители.

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

То Митко цяла България е пълна с пиратски сървъри...и естествено, че ченгетата знаят за тях..въпроса е кой колко плаща ;)

А това по медиите в повечето случаи е лъжа.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Трябва да се покаже, че в България се борят с пиратството. :hmmm: Ама защо нашето така европейско правителство не покаже и как се плащат европийски заплати ... на българските граждани в България. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Колкото и да се борят вече е твърде късно . Да твърде късно е , Интернет имаше голяма свобода и се гледаше небрежно от властите . Развитието на мрежата и на софтуера достига степен до която свободата стига своя връх .

Дори и да бъдат спрени всички торент системи в държавата (което е възможно) остават p2p системите , тези системи не могат да бъдат спрени по какъвто и да е начин DC++ , eMule и т.н. дори и по Skaype , ICQ може да се направи обмен . Могат да бъдат спрени хиляди сайтове подържащи торент системи . Но не може да се спре peer to peer (p2p) програма .

А и има още нещо , големите български торент сайтове са три Zamunda , ArenaBG , Data.BG . Другите започнаха добре но пропаднаха . ArenaBG е вторият най-голям сайт в света (най-голямият е the PirateBay но след като преди 1 година се беше разпаднал Арена стана най-големия , за радост или съжеление Пиратския Залив се възтанови и отново застанахме на второ място ) неговият собственик печели много ! От реклами . Замунда и Дата-та също имат доста реклами , и собствениците им също набарват много пари .

Сега представете си нещастната българска корумпирана полиция , какво и трябва ? Пари !!! Кой може да им го осигори - собсвениците на сайтовете . Тези пари не отиват във нещастния полоцай , а отиват във "личностите от горе" .

Няма случайни неща :smokeing:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Ограничаването на пиратството некога няма да навреди на обикновенните потребители и то защото самите софтуерни производители не го желаят. Какво ще стане, например, ако всичкият нелегален нов Windows се резне от нелегално разпространение? Ами хората (да кажем без дизайнерите, които и без това често са на мак-ове) ще отидат на Линукс, колкото и проблеми да им струва (говоря за обикновените потребители, а не фирмите). Проблемът в случая е, че %-та на пиратстките копия е доста по-голям отколкото биха искали производителите на софтуер...

Link to comment
Share on other sites

хахаха, ченгетата са едни продажни и подкупни кучета на синджир, които нападат всеки който е неудобен за този който им държи синджира, в случая защитава частни икономически и корпоративни интереси.

Помните ли последният път обществото каква плесница им шибна та им звъняха ушите 2 седмици? Ако прекаляват, обществото пак ще им шибне същата плесница та пак да им звънят ушите още 2 седмици.

а и като бамкат сървъри, те се Самопреебават. Няма да ги избамкат защото после няма да имат от къде да точат и те. Нали помните че половината пиратски трафик беше техния. Те са най-големите пирати. Не стига че вземат пари без да правят нищо - солидни държавни заплати, не стига че всичко си го въртят през обръчи от фирми-фантоми, че и подкуи събират, и имат повече от предостатъчно пари,да си купуват скъпи волвота и мощни аудита, луксозни мерцедеси и БМВ-та, значи имат пари да си купят филма и музиката легално и лицензно, и тяхната кражба е много по-грозна от нашата, ние нямаме пари и ползваме пиратско защото нямаме пари а те имат пари и ползват пиратско, това прави тяхната кражба МНОГО по-грозна от нашата.

Имам един познат митничар, служител в системата на МВР, няма да ви казвам, като бях да му оправя компютъра, биткомета му се пръскаше по шевовете с торенти които се сиидват, а даунлоад акселератор плюс (това ползваше като даунлоад клиент за последно като бях там) се пръскаше по шевовете от филми зададени да се свалят.

Крадеца вика дръжте крадеца, хахаха, всичко е PR кампания за пред европа, как видите ли се борим с пиратството, и PR кампания е пред нас, за да ни отвлекат вниманието от истинските проблеми, и истинската престъпност, искат да скрият видимото си нежелание да се справят с организираната престъпност у нас, искат да срият как големите бандити си купуват спокойствето от МВР.

МВР - лидер в борбата с корупциятя. Моля ви се, вярвате ли на тая глупост? корупцията ще спре корупцията хахахаххаха

полицията да служа и да защитавам, хахахахахах и на това ли вярвате. мафията ще спре мафията хехехехехе

ало полицията, що не ловите истинките престъпници? що гоните нас невинните? Защото престъпниците са ви господарите които ви държат синджира, и ви плащат достатъчно де на се се интересувате от тях и да не ги закачате, за това няма да ги заловите.само че ние не сме балами и говиждаме, и с тъпи PR кампании, не можете да ни убедите в обратното. Не можете да ни отклоните вниманието, защото не сме глупаци да ви се хващаме на глупостите. Имате далеч по-важна работа от сървърите която инатливо и упорито не желаете да я свършите.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 месец по късно...

Кви пари ще им давам на тия прошляци от полицията бе? Ако им дадат пари за сървърите, тия нема да ги спрат. ти просто ще си нагупят лъскави и скъпи волвота, аудита, мерцедеси и бмв-та, но няма да ги използват за да спрат сървърите. Ти нормален ли си? НИКАКВИ ПАРИ! да мрат от глад! не ги щем, не щем такава продажна и корумпирана сган! Те са утайката на обеството, те нямат чест, те нямат достойнство, те нямат нищо мъжествено, те са нищожествата, върху които стъпвам като ходя, те са уличните крастави и дръгливи псета които газя с колата. Нека заслужат по-добро мнение, нека покажат и докажат че са достойни за уважение, тогава ще говоря за тях с уважение! В България проблема с пиратството е най-малкия реален проблем. Реално престъпността управлява българия, и престъпността съди нас невинните и престъпниците. прастъпността преследва и разследва. полицията има парите и нагло лъже че нямат пари, имат и техническите средства и нагло лъжат че нямат, имат и експертите и пак нагло лъжат че ги нямат, за да се справят с проблема, ама умишлено не си ги използват, защото са продажни и подкупни национални предатели, и продават честта си, достойнството си, и душите си, на престъпните босове, за да не ги закачат докато те издевателстват над нас. Ако ще им се дават пари то трябва да е след като са свършили работата, не преди това.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...