Отиди на
Форум "Наука"

Супер Хостинг има Супер Рожден Ден и раздава Супер Награди


Recommended Posts

  • Администратор

SH16th_blog_1024x439.png

Ставаме на сладките 16 години! Не спираме да се учим и раздаваме СуперНагради


Sweet 16 е възрастта, в която младежите пристъпват за първи път в света на възрастните. А никой не разбра кога пораснахме толкова… 

Честит ни 16-ти рожден ден! Посвещаваме сладкия празник на всеки член от СуперЕкипа, на СуперПартньорите и на всички СуперКлиенти. Вие сте страхотни! Благодарение на Вас израстваме по-силни и по-смели. Благодарение на Вас ставаме по-добри в своите услуги и клиентско обслужване с всяка изминала година. Благодарение на Вас придобиваме все повече нови комуникационни и технически умения и не спираме да се учим!

Техническото измерение на услугите вече не отличава една компания от друга. Обслужването е онази подправка, заради която избираме доверените си партньори. Доброто обслужване пък се гради върху добрата комуникация – първо между нас вътре в екипа, а след това и с нашите клиенти. Работим във все по-тясно сътрудничество помежду си и се учим едни-други, за да се усъвършенстваме и да разбираме индивидуалните клиентски нужди.

Да говорим на Вашия език (буквално и преносно), е наш приоритет.

Затова обслужваме своите нови клиенти в Сърбия на техния роден език още от първия ден, в който стъпихме на този пазар. Затова се гмуркаме заедно с нашите специалисти в дълбините на сложните програмни езици. Затова често си правим предизвикателства на азбуката на произнасянето

Затова си задаваме гатанки на езика на емоджитата! 🐝🔀🙏👁️👁️➡️🌎
А Вие отгатнахте ли кой популярен цитат е това?


„Бъди промяната, която искаш да видиш в света.“

Махатма Ганди

Годината, в която да съумеем да запазим добрата комуникация помежду си е по-важно от всякога, ние посвещаваме на учене на езика на жестовете. Жестомимичният език свързва около 70 милиона души по света, за които той е основен. През януари тази година той бе приет за официален език в България. Използва се предимно от хора с увреден слух, но е универсален начин да изразиш своите думи и емоции, без да използваш звукови символи. Разрушаваме още една преграда в обществените нагласи в името на това, да сме по-близо до своите клиенти и вече учим и него. Редом с много други… 

… Затова предизвикваме и Вас! Поздравете ни на необичаен език, който Вие владеете – този на жестовете, графичен, програмен, езика на емоджитата, звукова азбука, испански, френски или който и да било по Ваш избор. Направете го в удобен за Вас формат – писмен или визуален. Споделете го в социалните мрежи и ни изпратете линка. Повече подробности как можете да се включите в предизвикателството, ще откриете на birthday.superhosting.bg.

И както традицията повелява, рожденикът черпи! 

За достатъчно смелите да се включат в шеметната ПОЗДРАВиада, сме подготвили 16 СуперНагради! Ето какви са те:

  • 4 ваучера на стойност 200 лв. за курс по избор от СофтУни, за да придобиете нови СуперСили в областите dev, creative, digital.
  • 4 ваучера за абонамент за 6 месеца за MasterHack клуба на Lifehack.bg, за да имате по един хак в ръкава за всяка ситуация.
  • 4 ваучера на стойност 200 лв. за финансова консултация с Golden Vision, за да взимате правилните решения в счетоводството на бизнеса си.
  • 4 курса по финансова грамотност от SmartMoney.BG, за да говорите свободно на езика на парите.

За черешка на тортата сме подготвили и подарък от нас за Вашия сайт.
Какъв е той, засега ще запазим в тайна!

Да не си помислихте, че изненадите свършват дотук? 

Всички късметлии, които избират име за своя нов уебсайт между 7 и 22 октомври, получават домейна .com само за 16 лв. при поръчка за период от 1 година! Избирайте умно и не забравяйте – домейнът трябва да е кратък, ясен и лесен за запомняне! 

Защо избрахме именно езика на жестовете?

Както споменахме в началото, Вие ни вдъхновявате да се развиваме. Гмуркането в света на жестомимичния език нямаше да бъде възможно без нашите приятели от Образователен център за деца с увреден слух “Яника”. Центърът е създаден през 2009 година от Таня Димитрова – дете на глухи родители, слухово-речеви рехабилитатор, хоноруван преподавател в Софийския университет. Това е малък семеен център и първият частен център за работа с деца с увреден слух.

2020_09_11_11_37_IMG_3790-scaled.jpg

Той представлява уютно пространство от домашен тип, в което децата със слухови нарушения работят със специалисти и играят с връстници. Групите за слухово-речева рехабилитация са сегментирани по възраст и с малък брой участници. Посещават се предимно от деца с кохлеарни импланти, но има и деца със слухови апарати, както и такива без специални потребности. Преподавателите от Центъра са подпомогнали повече от 100 деца да се адаптират в масовите детски градини и училища. Тази година HBO Go засне филма „Тихо наследство“ за работата на „Яника“.

„За мен тези хора са каузата на моя живот. Като дете на глухи родители съм преживяла много и основах Център „Яника“ с решимостта за промяна. Тази промяна вече започва да се случва.“

Таня Димитрова

Прeз дългосрочното ни партньорство с Яника, се грижим Центърът да е винаги оборудван с материали, полезни за обучителните занимания с децата. В началото на 2020 г. произведохме календари с изображения на думички на жестов език. Със средствата от тяхната продажба бяха подпомогнати заниманията в Центъра. Съвместно с тях успяхме да създадем и тефтери, на чиято корица нарисувахме популярни жестове. Те достигнаха не само до посетителите на Центъра, но и до много наши клиенти, партньори и приятели, с които се срещаме на СуперСъбития.

Част от активностите ни тази година е изобразяването на азбуката на жестовия език дигитално на birthday.superhosting.bg, както и популяризиране на видео с често използвани изрази в ежедневната комуникация. Вярваме, че разпространението на подобни материали ще способства по-лесната комуникация между хората и ще повиши интереса към този универсален начин на изразяване. 

Ако и Вие избрахте езика на жестовете, за да ни поздравите и да се включите в нашата ПОЗДРАВиада, то вижте видео „жокера“ ни по-долу. Таня от „Яника“ ни учи на популярни фрази, които можете да използвате в своя поздрав и да участвате за награда.

А Вие подготвихте ли поздрава си към нас на Вашия любим език?
Не чакайте, наградите си заслужават, а часовникът тиктака… birthday.superhosting.bg 

https://blog.superhosting.bg/sweet-16-birthday.html?utm_source=blog&utm_medium=email&utm_content=text&utm_campaign=newpost

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
  • Create New...