Отиди на
Форум "Наука"

ТРИ РЕКЛАМИ за военна служба


Recommended Posts

  • Глобален Модератор
  • 3 седмици по-късно...
  • Потребител

Определено на братята украйнци...в която има мноогооо вярно.Руската също ми хареса,а и на янките става,но като ги знам кво представляват ми става смешно.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ми сравнение със наща армия са като песачинка в плажа...казвам го много отговорно...и техниката не им помага когато има БА пред тях, доказано.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Ами руското си е направо като антиреклама - американците искат да ни вземат богатствата, никой не иска да служи в армията... :head_hurts_kr:

Новите брадъри пък са наблегнали на чанча - бягане, пълзене, скачане ... и за всичко това - медал, а не тлъста пачка зелени гущери. :sneaky2:

Украинската е доста по-мотивираща за украинците :smokeing: , ама който я гледа от чужбина ще си каже - егати армията, :post-20645-1121105496: става само за да развлича мацки. Можеше да сложат първо малко екшън - гърмят, летят ... накрая отиват и свалят мацките на баровеца. А те направо от мацките почват.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

И още в руската има такова наивно мотане на хората - "не, бе, няма извращения при нас, бе, ходете всички от вашто село заедно и няма да ви закачат". хехехехе

Щатската набляга на това, че ша ги праи силни. "Силата да не знам си кво си, силата да се подчиниш, силата да командваш"...демек, утре кат почнете бизнеса ще сте върха.

Украинската си е най-точна - мутрите ако имат БМВ, войската има БТР, а па да видиме ся. Няма гърмежи и летежи, защото групата, към която е насочена не се впечатлява от гърмежи и летежи, а й трябва самочувствие в конкретната обстановка, пред черните БМВ-та и пр. ..... Добре е уцелена според мен, сега дали се връзват или не не знам.

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Реклама, в истинския смисъл на думата, е само това на украинците - останалото са декларативни призиви. При руснаците - "Държавата ни е велика, да я направим още по-велика", при американците - "Ти си велик, стани още по-велик". Но реклама е това, което действа на подсъзнателно ниво, а не декларациите.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

А, защо само на подсъзнателно. Може и по-директно да отправи посланието, въпроса е по-читаво да е то и да въздейства.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Потребители

Ето ви пример за въздействащо послание:

http://www.youtube.com/watch?v=94eV8kkFI3A...ted&search=

Самият словесен призив - "Върни ни Аляска!" естествено е безсмислен, но, независимо от това, клипчето е безспорно въздействащо (според мен, де) и изцяло в коловоза , който може да се нарече "путинизацията на Русия".

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ми известно е че девойките си падат по мъже във униформи, особено във войнишки, и за това са направили рекламата и не мисля че трябват гърмежи и летене.

За Аляска ще кажа че това е една от най-големите грешки в историята...иначе клипчето е и въздействащо, но може и да се сметне и за самоирония...но първото повече.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...