Отиди на
Форум "Наука"

Станишев подреди бъдещия кабинет на опозицията


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Cтара теза е, че коалицията е несъвместима и едниственото, което ни държи заедно са интересите, заяви премиерът Сергей Станишев по време да дебатите в парламента по вота на недоверие срещу правителството. Той запита опозицията, ако правителството падне, каква ще бъде управленската й платформа.

По думите му, СДС и ДСБ са за „тотална приватизация", в платформата на ГЕРБ „няма нито дума за държавата", а в тази на „Атака" се иска национализация.

„Как ще управлявате, дами и господа, заедно?" - запита още премиерът, като явна ирония "проектира" евентуалния бъдещ опозиционен кабинет.

По думите му столичният кмет Бойко Борисов, който „допреди няколко месеца се кълнеше на софиянци", ще напусне поста и ще оглави правителството.

С той „предложи" в кабинета да влязат Иван Костов и Атанас Атанасов - „които знаят как стоят нещата с корупцията", за здравен министър Станишев предложи Атанас Щерев. Авторът на икономическата програма на ГЕРБ Стефан Мавродиев според премиера би трябвало да е финансов министър, за Яне Янев Станишев отреди земеделското министерство, Стела Банкова той "направи" социален министър.

По думите му, бъдещия кабинвет трябва "да направи едно министерство по усвояването на еврофондове", което да бъде оглавено от Стефан Софиянски.

"Независимият Минчо Христов може да стане енергиен министър и да отвори 3 и 4 блок на АЕЦ, но тогава пък ЕС ще вземе парите, които е усвоил Софиянски." - коментира Станишев.

"Слави Бинев става за външен министър, но само за първите две години, защото след това няма да имаме външни отношения", прогнозира още Станишев.

Премиерът заяви, че би бил спокоен единствено за Министерството на отбраната, което оспорде него трябва да бъде оглавено от Красимир Каракачанов.

С нескрита насмешка той предложи за говорител на бъдещото правителството Любен Дилов-син.

Премиерът не коментира упреците на опозицията по същество. Той заяви, че ще направи това по-късно.

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

Не може да се отрече, че еврейчето има някакво чувство за хумор; всичко обаче става на наш гръб - нека не го забравяме!

Такъв, дето не е ходил войник, няма семейство, няма един ден трудов стаж, преди да стане премиер, с неясна сексуална ориентация и сбърканяк, аз не бих го наел и за портиер; на някои обаче им е изгоден такъв екземпляр и го сложиха за премиер на България! Позор, позор!..... :!!!: :crazy_pilot:

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хаха, тоя вече тотално е изперкал. Интересен подход за "оборване" на непрестанните (и основателни) критики които се сипят към безумното му правителство и 4-тия вот на недоверие. Пародията е пълна.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...