Потребител johnnydepp 0 Публикува Май 18, 2006 Потребител Report Share Публикува Май 18, 2006 имам да правя доклад на тема "Енергията и съществуването на човека" някой има ли престава от къде мога да взема материалите на български или английски не е задължително цялата информация да е от едно място за ориентир ми е даден този план: Енергията и съществуването на човека. 1.Определение - произход на понятието - значение и характеристика 2.Форми на енергия 2.1.механична -кинетична -потенциалня -енергия на трептене -еластична -звукова -енергия на вълните 2.2.термична(топлинна) и вътрешна енергия 2.3.електрична и магнична енергия -електрична -магнитна -електромагнитна енергия на трептенето 2.4.енергия на свързването -химична -ядрена 3.Какво е енергия А)затворена система Б)отворена система предварително Цитирай Link to post Share on other sites
Администратор Р. Теодосиев 3302 Публикува Май 18, 2006 Администратор Report Share Публикува Май 18, 2006 Мисля, че този сайт ще ти помогне: http://kosmoi.com/ Ако имаш възможност ще се радвам да побликуваш готовия доклад.Успех! Цитирай Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Напиши мнение
Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.