Отиди на
Форум "Наука"

Заговорът срещу България


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Това че България е в криза е видно за всички, но икономическата криза е едно, а духовната друго. Вярно е че не може да се изисква духовна извисеност от гладни хора, но от друга страна културата никога не е била чак толкова силно зависима от икономиката.

Какво виждаме днес около нас? Чалга, мутри, педераси, мафиоти запълват запълват ежедневието ни. Човек остава с впечатление че тикането в лицето на цялата тази пошлост в очите на обществото е добре премерено и с цел. Сякаш това е някакакъв план, предварително разработен и внимателно и целенасочено прилаган. Мутрите. Винаги и навсякъде е имало престъпници.За тях в жълтата преса се говори като за герои на днешния ден. Постоянно се набляга че имат МНОГО пари и техния живот е интересен. При това никога и никъде не се казва че тези пари и влияние са придобите чрез насилие над хора подобни на тези които четът вестника. Никъде не се коментира че такава една мутра може да пребие/убие читатателя само защото днес е станал с гъза нагоре.

Курвите. Постоянно се лансират чалга певиците. Когато четат за живота на чалга фурите момичета трябва да останат с впечатление че това са звезди, красиви, известни и добре заплатени, които при това имат за гаджета мутри, мъже с пари и влияние. Един изсключително позитивен образ който обаче никак не отговаря на истината за чалгаджийките, а именно че това са бездарни силиконки, тъпи, та чак вдлъбнати, обикновенни проститутки към които никой мъж няма да прояви никакво влечение и интерес освен за една нощ и то след като си е платил.

Педерасите. Напоследък в България е модно да си педал. Гейовете са представяни като талантливи хора, с голяма известност (практически няма известен мъж който да не е бил изкарван гей)които са подложени на дискриминация, като им се развива образ на жертви, които обаче са задължително интелигентни, умни, известни, популяни и най важното богати (аз поне не се сещам за беден гей). Същевременно тяхната активност широко е отразявана сякаш проблемите им са най важното нещо за обществото. Техните флагмани Азис, Ицо Петрофф, Евгени Минчев са широко известни и коментирани, и при това не толкова със своята дейност колкото със своята извратена сексуалност която е представяна като нещо положително и заслужаващо подражание.

Образователната система е не просто разбита, а унищожена, армията също вече не съществува, на полицаията и се създава негативен облик (например с идиотски химн и акция срещу онлайн библиотеки.

Въпроса е кой прави възможно всичко това? Чия ръка стои зад разрушаването на българското общество? Кой има властта, парите и влиянието и кому е изгодно това разложение? Дали пък не говорим за нашата нова "политическа класа" на която е изгодно да управлява беден, отчаян и прост народ който няма надежда, желание и възможнос да осъзнае геноцида на който е подложен и по важното, да тръгне против своите палачи. Та нали точно тази "политическа класа" срасната с мутрите иска да стои на власт, да краде, да се обогатява и да е под прожекторите на медиите.

Кога най сетне ще се събудим като общество и ще пометем тези отрепки?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Абе, тоя форум не се ли казваше БГ-наука, а не БГ-конспиративна теория?

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Подобна тема вече има.

http://nauka.bg/foru...?showtopic=9533

От мен: който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. mf_oct__01.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Абе, тоя форум не се ли казваше БГ-наука, а не БГ-конспиративна теория?

Не е конспиративна :) Но наистина, като няма кой да купува дисковете с чалгата, няма и да я бъде.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз си мисля, че спортната конюнктура по татово време допринесе до голяма степен за тоя образ, колкото и да ми се смеете :biggrin:

Така де, изграждаше се образа "хранътъ праи борбътъ", яките момчета, дето блъскат постоянно в "залатъ", нека да направим паралели между тях и някакви имагинерни каратисти от изтока. Ние ядем пържоли с боб и омари, ония минават с шепа ориз. Ние чукаме най-готените мацки, ония гламавите медитират...

Ми ние сме топ, върха, мачовците/другото име на бабаитлъка/, всички мадами са наши. Квото искаме го имаме, никой не моа да съ опре, правителства, политици, кебапчета, кюфтета...

Нали от там се създаде днешния събирателен образ на българина-с бермуди, гола глава, тениска /може и потник/, шкембе, чехли и гледа лошо...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 месец по късно...

Отговора е лесен за всичко е виновна монетарната система на капитализма. Връщайки се при него, след 50 години отсъствие, без капитали и с елементарна собственост това е резултата. Целта е бързо забогатяване на всякаква цена. Продажба на национални интереси, хора, природа - всичко. Това сега е неизбежно и няколко поколения ще платят висока цена. Възможност това да не се случи по този драстичен начин имаше но нямаше достойни политици. Т.н. социалистическа солидарност още в началото на прехода се изпари и даде пълна възможност бившите соц. страни да бъдат унищожени и разграбени поединично. Да имало е подробно разработен сценарий, далеч преди 1990 г. .Разработен е от частния банков капитал, управляващ света до днес, с водеща роля на САЩ. България е включена, но не е основна и има несъществено значение. Нашите продажници обаче, трудно могат да се сравнят с когото и да било. За 20 години успяха да унищожат и оберат всичко ценно - това е незапомнено в 14 вековната история на България. Затова, трябва без давност, да бъдат съдени за геноцид спрямо българите.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Форумът е за научни въпроси. Тук виждам конспиративни теории, лични разочарования, емоции, но нищо научно освен като тема на културологично, социологическо или психологическо изследване.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 седмици по-късно...
  • Потребители

Не е конспиративна :) Но наистина, като няма кой да купува дисковете с чалгата, няма и да я бъде.

:good: Кг-то, както се казва, е напипал същността на проблема. :doh:

Естествено, че не чалгата е проблемът на България и не са Азис или Евгени Минчев, които носят отговорност за ставащото тук.

Иначе замисълът на темата е добър, но нейното начало и продължение ми прилича на репченето на бабаит замахнал с брадва да сече огромен сух дънер, но вместо него посича малка гъбка в тревата. Пак замахва, и отново дънера си стои непокътнат - това автоцензурата е страшно нещо.

Еми, по-добре изобщо де не размахва брадвата, тогава, и да си седи спокойно на д-то.

Link to comment
Share on other sites

Нямам намерение да обяснявам що е конспирация и има ли тя почва у нас- и децата вече знаят. Партиите раждат конспирацията, особено ако целта е присвояване и обогатяване . Примери сами можете да си дадете. Действията се извърват тихо и на тъмно - конспиративно, нито една партия няма да заяви "Сега, ще им е--м мамата", а реално го прави нееднократно и най- страшното организирано! Ние не откриваме топлата вода и в света е така. Незнам защо се счита за особено не научно да се търсят корените, целите, обясни явлението и произхода на конспирациите. Те са съществували от дълбока древност, съществуват и сега, по понятни причини. Базират се на човешката лакомия и стремеж за власт, за безнаказаност се обличат в секретност и мистика . Разкриването на такива схеми е трудна работа, но особено нужна, води до сериозни промени - социални и обществени. Приемането на обратното е наивно и звучи много писпивно.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Няма никаква конспирация срещу България момчета! Около година, след като емигрирах в Канада, спомням си, че точно това казах на жена ми - Ние избягахме от червените, пък тези тук са даже по-червени! Беше преди 26 години! Всичко идва (за Европа) от Брюксел. В САЩ и Канада се насажда същият ред. Явно те искат да наложат това на целият свят. Може би затова и ислямистите са толкова ожесточени.

Що се отнася за България обаче, тя е в дупката само заради другарите! Колко години след "демокрацията" бяха на власт комунистически или прокомунистически правителства. Те не желаят демокрация, защото не могат да си развяват кончето. Пък тъй го правят както искат! Българите години наред гласуваха за тях, мислейки, че олиото ще стане 0.60 лв., с което им дадоха време да си оправят игричките и да станат влиятелни "политици", "бизнесмени" и бандюги. Кой е виновен за това? Американците ли? Да, те са виновни, защото заявиха, че не желаят да има кръвопролития. Но власт без кръв не се взема!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Все още ли обсъждаме теми от рода на "заговор срещу България"? Много ми прилича на воплите на Божо Димитров, който се кълне, че всички мразят България. Заговор срещу България е в самата България. Не е нужно да търсим някой отвън да е виновен за кашите ни.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Срещу България се води преднамерен , целенасочен и перманентен ГЕНОЦИД и това не е видно вече само за шимпанзетата от Зоологическата .

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...