Отиди на
Форум "Наука"

Шести български Толкин-фест


glishev

Recommended Posts

  • Потребители

post-6216-12806983027712_thumb.jpg

post-6216-1280698322985_thumb.png

bgtf.png

http://www.endorion.org/

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=130800346962862

Тазгодишният Толкин-фест за съжаление няма да може да бъде проведен през август в с. Леденик, какъвто беше планът, за което се извиняваме. Времето и парите никога не стигат. Това обаче не е повод да се отказваме от Толкин-феста, който сам по себе си е великолепно събитие, така че ето го план Б.

Няколко конспиратори и организатори се навихме да преместим Феста

Цитат

в София, между 10 септември (петък) и 12 септември (неделя).

Идеята е да го направим преди началото на учебната година и все пак в почивни дни за онези, които иначе работят.

В момента съм се ангажирал да говоря с мой познат относно възможностите за настаняване на гостите от страната в няколко хостела из центъра. Информацията, с която засега разполагам, е, че нощувките струват средно по 20 лв. на легло на човек, но вероятно ще има отстъпки, стига до определено време да се съберат поне двайсетина души с точна заявка. Повече подробности ще пускам тук. Вероятно някои от фестуващите ще могат да се настанят по приятели. Ако опрем до хостели, своевременно ще си съставим списък на хостелуващите.

Относно програмата:

- петък следобед (10 септември) - идване, настаняване, разходка, хапване някъде. Първа нощувка на гостите от страната;

- събота цял ден (11 септември) - основна програма на Феста (в зала) с почивки. Вечерта пак разходка и хапване. Втора нощувка;

- неделя сутринта, обяд и ранния следобед (12 септември) - при хубаво време качваме Витоша с програма на открито. Ларп, четене и прочие. Следобед потегляне на заминаващите от София и евентуално разходка и вечеря за тези, които оставаме в града.

Програмата най-вероятно ще претърпи промени. Ще направя всичко възможно желаещите да дойдат от извън София да разполягат с всякаква необходима информация. Със сигурност няколко души ще ми помогнат.

Очаквам Фестът да мине в майтапи и предразполагаща обстановка по приятелски (както е било и досега), разсейвана от време на време от сериозни Толкиновски и Инклингски дискусии по въпроси като теологията в Харад, приноса на Шекспир за изграждане образа на хобитите и психологията на масите във Валинор. Гответе си теми, за да не ви се налага да слушате само мен(едел)!

Вече я има и групата във Фейсбук, където също ще информираме как напредват нещата: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=130800346962862 .

Ако съм пропуснал нещо или има въпроси - ползвайте фестовата ми поща: menedhel@gmail.com .

Редактирано от glishev
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...