Отиди на
Форум "Наука"

САЩ предаде земята


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Стамен Стаменов от Асоциация "Феномени": Симеон, Паси и Милен Велчев са извънземни!

Америка влиза в съглашение с рептилиите още през 50-те години на миналия век, казва спецът по извънземни и врачки.

В новата си книга „Последната битка за Земята” председателят на Асоциация „Феномени” Стамен Стаменов описва апокалиптична картина на бъдещето на човечеството, заложена като бомба със закъснител още през миналия век с таен договор между правителството на САЩ и… извънземни. Той описва съвсем близкото бъдеще, в което психотронната война все повече ще побеждава свободната ни воля да мислим самостоятелно; ще завладява мозъците ни, ще прониква през компютрите, ще управлява държавните политики и повсеместно ще уврежда климатичните условия за живот на Земята; цялостно ще променя мисленето на хората към агресивно поведение.

С едничката цел да се разболеем и безволево да се поддадем на натиска – да отстъпим планетата Земя на рептилиите. Кои са те? За рептилиите се говори отдавна. Те проникват в разкази за тайнствените илюминати и символичния им знак на пирамидите с всевиждащото око, в легендите за изчезнали човеци и появата на НЛО; в митовете за змейове и змеици, които любят хора /и ние имаме доста народни песни с такъв персонаж/; прикриват се зад човешки образ и са проникнали в най-високите етажи на отделни държавни структури почти повсеместно – те са управляващата върхушка на света. Има ли рептилии и сред българските политици? Научете шокиращия отговор от самия Стамен Стаменов в интервю за в. "ШОУ".

- Г-н Стаменов, всички сме свидетели какво става в Русия. Честно казано, мнозина намираха предупрежденията ви за смехотворни, но това, което наблюдаваме в момента там, май вече кара мнозина да се замислят – дали пък наистина хора като вас не говорят самата жестока истина за нашата реалност...

- Както и да ни наричат - „любители на фантасмагории” или „луди хора”, за мен лично няма значение. Аз съм се посветил на тази дейност и отдавна заплатих висока цена – със здравето си, с катаклизми в семейството си.

Дали ни смятат за луди или не, крайно време е човечеството да се опомни и огледа, да навърже фактите и наблюденията си, да се отърси от предразсъдъците и „шопския” си инат, че „такова животно нема”, и да се бори. Да се бори за свободната си воля – тя е най-висшето благо, дадено на човека от силите на светлината и хармонията.

- Доколкото схванах, рептилиите са същества от друго измерение, създадени с опростени органи и змейовиден вид, които живеят при много силно слънцегреене, разполагащи с високоразвити технологии – свръхмощни компютри, космически кораби и т.н. Какво искат от нас?

- Територия за живот. Искат Земята. Затова ни разболяват, влияят и унищожават. Същевременно се хранят с децата ни. Америка крие колко деца изчезват годишно.

Стотици хиляди безследно изчезнали деца!

Това са фактите. Тези факти всъщност станаха и основната причина да започнат журналистическите движения в САЩ. Журналистите питат правителството на САЩ: „Кажете кога ни продадохте?! Какво предложихте срещу просперитета на Америка?! Как заложихте живота ни?!” Това е една политика, която започва още при Труман и се доразвива от поредица американски президенти – включително Кенеди и Буш. Президентите на Америка умират по мистериозен начин, но никой не се интересува защо. Деца изчезват и никой не ги намира, но не се интересуваме защо. През компютрите ни влияе сила, която не познаваме – неусетно завладява мозъците ни, но ние не се питаме защо. Като зомбирани сме. Всичко това правят те – рептилиите. Това са змейове, които отдавна са в генетична симбиоза с човешки същества. Народната митология „Мене ме, мамо, змей люби!” изобщо не е измислица.

Именно така са се съешавали със земляни тези същества и в продължение на стотици години са подготвяли почвата за своето нашествие на Земята. Засега само още мимикрират в човешката среда, но изпълняват целенасочено своята политика, чиято крайна цел е рептилиите да ни унищожат, за да завладеят Земята. Дошло е време на последната ожесточена битка, когато те нямат повече време за губене, а ние изобщо не им се опъваме, защото не знаем, че войната е започнала – никой не ни е предупредил за тяхното съществуване, за договора на човечеството с тях.

Правителствата крият чудовищния договор с извънпланетяните, а часовникът на времето отброява последните мигове на човечеството на Земята. Тези същества – рептилиите, отдавна са проникнали в най-високите йерархични кръгове на държавните управления и оттам налагат своите правила. Едни от забележителните белези на расата им са очите и носът. Забележи очите на Буш, носа на сегашната кралица-майка и ще видиш странното им подобие с онези гущероподобни змейове, които рисуват в читанките.

- А кои са нашенските изявени рептилии?

- На първо място от по-новите – Симеон Дянков. Той е като „по учебник” – притежава всички ярки качества на рептилиите; Симеон Сакскобургготски – цинизъм и пълна липса на самокритичност; Милен Велчев – пълно отсъствие на емоция; Соломон Паси – този човек продаде архива на БТА на евреите, напълно подчинен на чужди интереси, предателства ни с усмивка...

- Говори се, че Илия Павлов пък е бил вербуван от ЦРУ...

- Не съм го проверявал, но е напълно възможно.

- Къде живеят в момента тези същества – грейовете и рептилиите, или рептилоидите, както ги наричате?

- „Под” нас. В съзвездията Орион и Дракон. За момента планът им е да ни превърнат в роби и да присъединят Земята към техните съзвездия. Няма защо да се заблуждаваме - ако продължаваме да спим за опасността, те ще са господарите на този свят.

- Какво означава информационна война?

- Така да се влияе върху психиката на хората, че обикновеният беззащитен човек да не осъзнава, че върху него се упражнява влияние. Прост принцип, спазван методично от години наред.

- Какво се разбира под Нов световен ред?

- Това понятие се утвърди при Джордж Буш старши. Методите на този „нов” ред са обещания за просперитет, по-добър живот, внушения колко добре се управлява обществото при наличието на здрава ръка на върха и манипулативно прикриване на истинските проблеми на обществото.

Нещо, което наблюдаваме и в нашенската политика.

- Кажете нещо повече за глобалната мафия.

- Тя съществува и нейно оръдие са масмедиите и Холивуд. Като съпротива на тази мафия обаче възникна проектът „Разкритие”. Неговият инициатор д-р Стивън Гриър събра близо 400 човека, които свидетелстваха под клетва факти и доказателства за чудовищното предателство на Вашингтон.

- От колко години са известни тези факти за тайния договор с извънземната цивилизация?

- Поне от 50. Още Хари Труман информирал западните страни и СССР, че извънземните на Земята са вече факт, и предложил да бъде разработен общ план за защита на планетата в случай на интервенция от тяхна страна. Било сформирано Тайното общество на Билдербергерите с щаб-квартира в Женева. През 53-та, когато Айзенхауер влиза в Белия дом, той потърсва помощ от Рокфелер. Двамата разработват модела на свръхсекретната структура на групировката „МJ-12”. От онзи момент нататък всички данни за НЛО се възприемат като секретни съобщения, имащи пряко отношение към националната сигурност и отбраната на САЩ. Забранява се и на пилотите от гражданската авиация да водят разговори по този въпрос…

Един от свидетелите по плана „Разкритие” – служител в секретен отдел по космическите изследвания на САЩ, споделя в документален филм, че още навремето специалисти като него са били предупредени, че в руските и американските кораби летят маймуни и ако забележели някакво такова същество вътре в изображенията на вътрешността на корабите, да знаели, че са маймуни. Човекът обаче казва в прав текст: „Аз видях, че това не са маймуни, а нещо съвършено друго!” Вътрешното ядро на ЦРУ отдавна е контролирано от цивилизацията на Сивите. Договорът е за взаимопомощ срещу постигане на господство в съвременния свят. Какво се иска насреща обаче? Очевидно е дошло времето на поставяне на условия.

Говори се, че в момента на Антарктида работят специалисти, които имат за цел да „прехвърлят” планетата на „времева линия”. А това означава повишаване нивата на моретата и океаните с последващите го екстремни климатични условия; повишена слънчева активност, икономическа нестабилност и срив на борсите, глобална пандемия, социален срив и т.н. Картина, която вече никак не ни е чужда. Онова, което не знаем, е, че ще доближим планетата Х – Нибиру, и че ще станем свидетели на фалшиво извънземно нашествие. Много правителства са наясно какво ще се случи, но го крият от хората.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА

Копирам статията, понеже ми е писнало като се загуби оригинала и от темата да остава един неработещ линк. Ето все пак и линк към оригинала. http://www.blitz.bg/news/article/86301

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Щеше да е гениален майтап, ако не беше тъжна налудничавост.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

И то публикувана в изданние, т.е. институционализирана.

Или пък просто е едно първосигнално търгашество. И нахално при това:

Това са фактите!

ПП

Той Фружин си пада по тия майтапи :)))))

Феноменът на появата на такива статийки обаче си е притеснителен:)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

А аз я купих. Мерси! Няма нужда да се плашите, всички ще излапаме. Ще почнем от автохтонците, разбира се, защото са най-стойностните личности и поради това са най-опасни за нас. Не можете да ни спрете! Сссссссс! Сссссссссс! Сссссссссс?

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Айдей, извънземните со осъществили контакт и с БАН. http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,25250.0.html

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Айдей, извънземните со осъществили контакт и с БАН. http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,25250.0.html

Тея извънземни ич ли нямат самоуважение, че баш с български академици да контактуват?

Баси, как им е долетел парахода до нашата планета направо ми е чудно, след като такъв титаничен извор на науката са си избрали...

ПП. Сега прегледах статията в дълбочина. Има какво да те накара да се замислиш.

Например, искрено вярвам в това:

Симеон, Паси и Милен Велчев са извънземни!

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

http://www.novinar.net/news/desetki-pati-voennite-sa-goneli-nlo_MTYzOzMw.html

Българската авиация смело гони инопланетяните!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
...който от 23 г. се рее из Космоса на совалката "Войъджър"

:doh: яко компетенция са тия.

Ех надявах се да са описани повечко маневрени боеве така на нашите 29-ки с извънземните инвейдъри, а то...

Може някой малолетен радиолюбител да е пращал за зелен хайвер военните.

Трябва да пуснем тема в Криле и да ги питаме там що си траят по този толкова сериозен въпрос :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

В най-добрите традиции на БГ-авиацията е да сваля имперски кръстосвачи на таран. "Нека Силата бъде с вас" - девиз на летището в Божурище. Списаревски - българският Люк Скайуокър!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 месеца по късно...
  • Потребител

Чисти мистификации!Извънземен разум и извънземни като съзнателни живи съществя няма, не е имало и няма да има!

Учените знаят един простичък, но тъжен донякъде факт-сами сми във Вселената.Това е...Е ...има на някои планети микроорганизми...

Космическите изследвания, преди всичко обсужват военните и затова се финансират....

Така че няма стрешно!Няма извъземни! :!!!:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Чисти мистификации!Извънземен разум и извънземни като съзнателни живи съществя няма, не е имало и няма да има!

Учените знаят един простичък, но тъжен донякъде факт-сами сми във Вселената.Това е...Е ...има на някои планети микроорганизми...

Космическите изследвания, преди всичко обсужват военните и затова се финансират....

Така че няма стрешно!Няма извъземни! :!!!:

Ай стига, ти да не си един от "тях"? Иначе от каде ще знаеш че няма? :tooth:

Шегувам се. Тази вечер е много весело във форума. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ай стига, ти да не си един от "тях"? Иначе от каде ще знаеш че няма? :tooth:

Шегувам се. Тази вечер е много весело във форума. :)

Не е весело!

България се самоуби със 0:0, срещу Швейцария ......

Край с надеждите за Евро 2012г.

Абе когато не върви-не върви. :head_hurts_kr:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...