Потребител рики 0 Публикува Септември 8, 2010 Потребител Report Share Публикува Септември 8, 2010 Все различни мнения чувам.Според някои той противоречи на физ.закони.Според други е възможно да се случи.Много ме заинтригува този експеримент.Какво мислите за него? Цитирай Link to post Share on other sites
Потребител Skubi 3669 Публикува Септември 8, 2010 Потребител Report Share Публикува Септември 8, 2010 Какво ли? Животът би бил скучен без тайни заговори.... Но ако имаш случайно тайно (8мм) филмче за експериментът, ще станеш много. много хмммм богат или мъртъв. Едно нещо е факт. Спрямо това какви приноси има към физиката Тесла би трябвало да бъде най-големият, най-почитаният учен, но спрямо това колко и досега необясними но действащи експеримента болят главите на същите физици.... Стараят се колкото се може по-малко да говорят за него. :crazy_pilot: Цитирай Link to post Share on other sites
Потребители Kuna 207 Публикува Септември 8, 2010 Потребители Report Share Публикува Септември 8, 2010 Все различни мнения чувам.Според някои той противоречи на физ.закони.Според други е възможно да се случи.Много ме заинтригува този експеримент.Какво мислите за него? Измама/мит. na ruski http://www.kp.ru/daily/23876/65060/ http://www.rense.com/ufo/philahoax.htm Цитирай Link to post Share on other sites
Потребител Daniela Tancheva 12 Публикува Септември 9, 2010 Потребител Report Share Публикува Септември 9, 2010 Винаги ми е изглеждал малко невероятен този експеримент, но в същото време интригуващ. От доста време се говори за възможността от съществуване на паралелни светове, телепортации и изкривяване на времето ..... Цитирай Link to post Share on other sites
Потребител Skubi 3669 Публикува Септември 9, 2010 Потребител Report Share Публикува Септември 9, 2010 Винаги ми е изглеждал малко невероятен този експеримент, но в същото време интригуващ. От доста време се говори за възможността от съществуване на паралелни светове, телепортации и изкривяване на времето ..... Здрасти! Ами това което попада в черната дупка все пак трябва някъде да излезе..... За изкривяването....Нали казват, че покрай силни гравитациони полета светлината излъчена от един и същ обект взема завой, тоест пристига по-късно от тази която не минава покрай това поле. Или космонавтите по принцип стареят по-бавно... :hmmm: Цитирай Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Напиши мнение
Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.