Отиди на
Форум "Наука"

Mirchev

Потребител
 • Брой отговори

  4
 • Регистрация

 • Последен вход

Отговори публикувано от Mirchev

 1. Комунист е и робува на времето си, но е талантлив! Хората на изкуството могат да бъдат разбрани, ако имат погрешни политически увлечения.

  Ха ха благодаря за дозата смях от душа :) По онова време са ги принуждавали обстоятелствата, можеби е искал да продължи да твори :) ако ще и така

 2. Много интересен коментар! Интересно е, когато човек изкаже своето мнение под форма на критика! Дали за някого е смешно или тъжно е вече индивидуална реакция.

  Аз не съм автора, не мога да си позволя да давам напътствия на твореца :)

  Защото всеки творец сам избира как да се изрази и така и трябва, ако един човек не разбира добре то друг ще разбере в смисъл, че някои произведения като тук например не са предназначени за масата примерно средностатистическия българин и като цяло има два пола зрители, примерно мъжете понякога гледаме нещата по-забито в точен един отделен конкретен смисъл и дребна подробност, докато жените имат по-глобален поглед над нещата и те като зрители разбират понякога по цялостно, отделни идеи но взаимосвързани в цялост.

  За името не съм съгласен. Защото ми харесва, не мога сега да дам обосновка. :)Звучи свободно, смело. Но много ми хареса какво си забелязал ти в картините. Уловил си същото, което аз забелязвам. Това мен ме впечатли и ми хареса - "хуманното и технологично начало" намерил си точното определение, което ми се губеше и се чудех как да го назова. Защото на каквото и да се бях натъквал досега никога не съм срещал такова технологично и хуманно начало така добре хванато без излишък от необузданост и повърхностност на хаотично разхвърляни елементи, както е при повечето други художници. Тук виждам осъзнато предаване на идеи и обеми и точност при все че не е 3D.

  Друга работа е, че други хора са почитатели на хаоса в картините и неопределеността.

  Да, аз също съм критичен по въпроса за модерното изкуство. То вече се превърна в пълна лиготия и глезотия на обществото. Точно затова това ми харесва, тук не виждам тази сополивост с извинение за епитета, а по-разкрепостен поглед, това го наричам освободен светоглед - нито пълна наивистка безсмислица нито консервативност и закостенялост.

  Имат названия

  1. "Jumgle Lover"

  2. "Rob Sparx"

  3. "BaroN - The Live Starcraft"

  4. "Digital Soul"

  5. "Amaning"

  • Upvote 1
 3. Извинявай,

  аз не съм сложил повече, защото предположих,че ако на човек прочел статията му хареса, бъде му интересно

  и желаете да разгледа изкуството на Niki Bo, би могъл от статията да цъкне към сайта който се отваря !

  За да не слагам препратка към сайта на Niki Bo тук, макар и това да е просто сайт за изкуството и.

  Rob_Sparx_by_Niki_Bo_site.jpg

  BARON15-9-fofacebojpg.jpg

  DSoul_by_NikiBo-5-51.jpg

  AMANING-NIKI-BO-4.jpg

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...