Отиди на
Форум "Наука"

TrueMan

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от TrueMan

  1. мерси за отговора, но за съжаление не можах да намеря нищо. Все едно докато ни дойде времето ще разберем да не бързаме :D благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат :) ако има хора, които знаят да пишат сигурно въпросът вълнува и други :)

  2. понеже на съм от Пловдив нямав възможност за сега. Още имам 2 години за университета и просто искам да науча от сега как става. Мерси все пак за бързите отговори, ако някой друг знае напълно как върви процедурата моля да пише :)

  3. мерси за отговора..Аз просто искам да науча как се кандидатства, искам да кандидатствам в МУ Пловдив-Медицина, но за всеки случай ако не мога да се класирам искам да кандидатствам и в МК Пловдив и Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" и искам да знам как ще стане,а след като се съобщят резултатите да избера в кой университет ще уча. Ако евентуално не се класирам за МУ не искам да загубя 1год.

  4. Извинете не знам дали същата тема има във форума, малко глупавичък е въпросът, но искам да знам как се кандидатства във ВУЗ. Дали може да се кандидатства за няколко университета, а след изпитите, ако си класиран да избереш в кое от тях ще учиш. Ако някой може да отговори моля да пише. Благодаря от сега.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...