Отиди на
Форум "Наука"

Philip.Dudin

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Philip.Dudin

  1. Анализ върху елементите на сегашната обществена система и тяхното влияние, който логически обосновано показва рисковете от прилагане на капитализма в сегашния му вид. Включва опростен математически модел на капитализма и резултатите му и предлага 2 алтернативи за стабилизиране на общественото развитие.

    Поради големия обем (12 стр.), който прави текста неудобен за четене в рамките на форумен постинг, а и понеже тук няма как удобно да се представи таблично форматиране, ще си позволя да дам линк към едно от местата, където съм качил материала:

    http://e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc_details&Itemid=61&gid=3927

    Ще побързам да кажа, че макар да писах с максимално внимание и критичност, не твърдя, че непременно всичко в текста е безпогрешно. Възможно е да имам пропуски, грешки в логическата последователност, както и в изводите съответно. Но такива грешки от прочелите го досега не бяха намерени и посочени. Което всъщност не е добре, защото пък изводите от анализа не са от най-приятните. Ами, това е. Приятно четене, ако ви стигне търпението, ще се радвам на мнения и обратна връзка :)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...