Отиди на
Форум "Наука"

HEPBEH

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от HEPBEH

  1. За какво точно искаш да се обосновават въпросните модератори? Ти не си изложил никакви аргументи до момента, които се предполага, че те трябва да оборват. А темата за кемтрейлса е от поредицата задкулисни световни конспирации и е напълно нормално хората да се отнасят така към нея.

    Явно защитата на колега-администратор е по-важна от четенето и вникването в смисъла на написаното...

    Предложих на "великия разбивач на конспиралници" да си поговорим за други конспиративни теории, (дори в отделни, нови теми, за да не спамим тук) и той започна с квалификациите - това може да се види в по-горните постове.

    Ами да, ама си мълча щото тук инако мислието се наказва ако не съвпада с правоверието. А тази тема, понеже по дефиниция не е научна, мненията трябва да се съобразяват с модераторите за да няма съфорумна перушина във въздуха.

    Warlord, самия факт че има термин "официална информация", показва съществуването и на неофициалната. Аз като мислещ човек не мога да пренебрегна съществуването на неофициалната информация. Това ли се цели тук от модераторския екип? Да четем само Работническо Дело? Да не би Оланж и Сноудън да са се покрили защото разпространяват несъществуваща информация? Да се правя, че secret services работят само с официална информация ли? Ами да ходим в трети клас тогава.

    Ако подхода тук е научен, то би трябвало да се оставят логични тези и теории. Както в "Историческо Моделиране". Или като такива като Струнната теория и пространствата на Минковски. В раздела мистерии и загадки. Щото ако в мистерии и загадки не се допускат алтернативни тези, нещата опират до априлската линия на партията. Има си начини тезите да си стоят и да не се флъдне раздела и то по правилата на форума, а не чрез оспамване и квалификации.

    Евала, много точно го формулира ! :respekt:

  2. три поредни модераторски спама, гарнирани с квалификации

    а, и ти ли го забеляза това?

    Струваше ми се, че само аз виждам преливащото самочувствие на "Главния капацитет по конспиралниците" :frusty2:

    Който престана да говори с факти и умозаключения (явно си е изчерпал подготвените речи) и премина единствено на квалификации.

    Не очаквах точно в наука.бг да видя толкова аргументирани постове, но явно изоставам от най-новите научни тенденции във воденето на спорове.

    glishev

    Публикувано Вчера, 23:28:25

    Се траяска Романяска :) Да си жив и здрав, Романе, позивитизмът си отива, време е за кашпировщини. Може да направим пари, ако измислим наистина нова, ама особено дебилна конспиративна теория.

    -------------------------------------------------------------------------
    Да, наистина може да изкарате пари, примерно теориите за поредния свински, птичи и нам си къф още грип вършат чудеса, особено ако започнете да продавата и чудодейни ваксини срещу него :frusty2::frusty2::frusty2:
  3. Да видим какво общо имат с темата - всичко това - ГМО, 11.09, ваксините, кемтрейлите - е сложено под общ знаменател от теб в графата "конспирации" - прочети си първия пост по темата, ако си го забравил.

    И ако не ти се говори по тези теми, ще те разбера - явно не ти плащат да разпердушинваш и другите конспиративни теории :D

    Просто ми направи впечатление с логика и разумни аргументи, и реших, че може да ми бъде приятно да науча нещо ново по тези теми в конструктивен спор с начетен съперник.

    А иначе - извинявай, ако наистина си го възприел като спам - можеш да отвориш нова тема, където да продължим...

  4. аз бих си поговорил с удоволствие за 11/9, за ваксините, за ГМО...

    Не мога да повярвам, че човек с такава прецизна логика като автора на тази тема, ще повярва на целия безумен театър, който поднесоха хАмериканците по повод 11/9 ....

    И не мога да повярвам, че автора предпочита да яде ГМО-продукти, които нямат никакъв вкус, пардон, имат чудесен вкус на хартия, пластмаса и още нещо...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...