Отиди на
Форум "Наука"

Chvor

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Chvor

  1. On 29.05.2021 г. at 14:18, skiahtro said:

    Обясняват защото няма какво друго да обяснят. Единствения факт, опира до владение!!!! Но за факта, че българските владетели, са владели и други народи, както следва от подписите им и че българските владетели понякога не са били точно "българи", си затварят очите или го споменават само когато е удобно.

    И ако някой отрича, че българската нация е създадена на база, само и единствено като противопоставяне на Византия или както "там" е спомената - "гърците", нека посочи една истинска, единствена, БЪЛГАРСКА ценност, която не се свързава с гърци или Византия!

    Може да се зададе и по друг начин въпроса... Може ли, да съществува българската нация, без "гърците"? И ако може, как и с какво ще се идентифицира?

    Успех и се надявам, да не се окаже, няма "гърци" - няма "българи"!

    🚮

    Благодаря за отговора,но не получавам за сега отговор на същността на въпроса-откъде самите български владетели са знаели,че са българи?

  2. Позволявам си да задам един изключително лаически  въпрос-всички обясняват,че българите били поданици на българските царе,та затова били българи.А самите царе откъде са знаели ,че са българи,след като тогава няма съвременната проекция на националността? 

    • Харесва ми! 1

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...