Отиди на
Форум "Наука"

tiha^voda

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от tiha^voda

  1. Този метод Long Life Learning се основава на науката Андрагогика, която е по позната със старото си име "Андрагогия". Аз си мисля, че, за да може да се приложи в българските условия инициативата трябва да дойде не само от правителството. Активо участие,ако не и водещо такова би следвало да се пада на нашите ВУЗ-ове и училища. Нали от тях излизаме като специалисти в дадена област, нали те ни дават основите на всяко познание, следователно тази задача пада върху тях. И това някъде се прави! Например във Великотърновския университет във факултет Педагогика метода се изучава като отделна дисциплина и има идея да се превърне в магистърска програма./следя от близо тази идея/.Ето това е един от начините да се развиваме. Трябват ни много, много подобни инициативи...само така ще "потекат" парите от еврофондовете!

    Ами дааа, в момента съм студентка ІІІ курс точно в същия университет. Та, търсейки материали за реферата ми по андрагогика, попаднах на този форум /за което се радвам/. Лошото е, че Андрагогиката все още не възприема като отделна наука от повечето университети....т.е тя е нова наука и да ви призная....отидох в библиотеката и открих само 2 книги, свързани с тематиката :hmmm:

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...