Отиди на
Форум "Наука"

nanndi

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от nanndi

  1. Здравейте, случайно попаднах на форума ви. И понеже химията е непонятна за мен сфера смятам, че тук трябва да има много умни хора. :) Интересува ме нещо, което може би ще ви се стори странно, но много се надявам да можете да ми помогнете. Тъй като работя с гелове и акрилен прах (занимавам се с маникюр) и се интересувам от съставките, които съдържат тези материали, от това как влияят на организма, предизвикват ли алергии, какви са химичните свойства на двата материала гел и акрил и подобни неща? С акрилната пудра се използва и мономер, който също има непонятен за мен състав и ужасна миризма. Мога да ви изброя веществата, които са описани на етикетите на материалите, ако са ви необходими и в случай, че ви се занимава с мен. Много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне с някаква информация. Може да ми пишете и на лични, ако смятате че въпроса не е подходящ за тук. Благодаря предварително :bigwink:

  2. Здравейте, случайно попаднах на форума ви. И понеже химията е непонятна за мен сфера смятам, че тук трябва да има много умни хора :biggrin: Интересува ме нещо, което може би ще ви се стори странно, но много се надявам да можете да ми помогнете. Тъй като работя с гелове и акрилен прах (занимавам се с маникюр) и се интересувам от съставките, които съдържат тези материали, от това как влияят на организма, предизвикват ли алергии, какви са химичните свойства на двата материала гел и акрил и подобни неща? Много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне с някаква информация. Може да ми пишете и на лични, ако смятате че въпроса не е подходящ за тук. Благодаря предварително :bigwink:

    edit: Извинете, това съобщение трябваше да го пусна в химията, не тук :post-20645-1121105496:

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...