Отиди на
Форум "Наука"

Seedwings

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Seedwings

  1. на най-малко 100-то некст пейдж долу :

    Тук

    Чесно и за мен тези книжцки имат доза истина, доза интересни неща, но 75 % е по-скоро худжествена литература или научно популярен роман, отколкото научно изследване. Иначе кой желае нека си го купи

    А за покупка има си всички места там + он лайн интернет книжарница с адрес, т.е. би трябвало да се оправиш без проблем :

    Тук

    Аз не мога да определя 75 % ли е, повече или по-малко, но научих много полезни неща за нас. Тази книга ми прилича на "Селистинското пророчество" с тази разлика, че съдържателната й част ни засяга лично като народ и култура.

  2. Това там със 17те хаплогрупи и как българите били най-старата популация в Европа е изключително нагла манипулация не стъпваща върху никакви реални данни и аргументи.

    Другото нямам намерение да го чета, защото предполагам, че подходът е подобен.

    Къде го намираш това? Аз не го откривам в http://thracianatlantis.com

    Да не би да гледаме различни сайтове? :post-70473-1124971712:

  3. МОСКВА/СОФИЯ.

    Спътник откри двореца на волжките канове, съобщи вчера ИТАР-ТАСС. Ако разкопките потвърдят снимките от космоса, ще съберем пъзела от Велика България, коментираха новината наши учени.

    Данните са получени от сателит за дистанционно сондиране на Земята "Ресурс-ДК1". Мястото на двореца оставаше загадка за археолозите много години. Руски учени успяха да го засекат в археологическия резерват "Древен Булгар" с помощта на специални методи на дешифриране на данните от спътника. Територията на древния град Булгар в Средното Поволжие и басейна на р. Кама е обявена за държавен резерват.

    При разкопките са открити жилища, занаятчийски работилници, хидротехнически съоръжения, бани, мавзолей, християнски храм, ханско съдилище и други сгради.

    Градът е основан през VIII век и е столица на Волжка България до XV век. По-късно по времето на руското нашествие столицата е преместена в Биляр, но след разрушаването му от монголските орди на хан Бату тя отново е върната в Булгар.

    инфо'то

    Защо ни измъчвате с историята на царете ни, събирани от "кол и въже" след римското и турското владичество?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...