Отиди на
Форум "Наука"

Casyopea

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Casyopea

  1. Я, каква била работата...

    Шести национален исторически конкурс (2009) - "Паметни места, събития, личности - почитани, отречени, забравени...", организиран от фондация "Ценности" - и под патронажа на министъра на образованието...

    Трябваше още в началото да го кажа :doh: и благодаря за помощта,както и на всички останали,задължена съм ви! Мога да пиша за българи от всяко време,било то Възраждане,след Освобождението или пък по време на цялото Турско робство :)

  2. Ха, сега, де...

    Малко известни или - съвсем неизвестни? Или пък - известни, ама - забравени?

    Я кажи каква е точно темата на конкурса!

    Има различни аспекти на конкурса,единият от тях е да проследиш живота на дадена личност,за предпочитане българин,който е направил/открил/ нещо "геройско" за България,но е останал съвсем безизвестен за хората.Да го кажа и с други думи,ако попиташ някого сега за него,тези,които ще се сетят кой е ще се броят на пръсти :)И благодаря за отзивчивостта,извинявам се още веднъж за наяснотата. Лек ден! :bigwink:

  3. Здравейте!

    Търся помощ във връзка с един конкурс по история и ще Ви бъда благодарна, ако ми помогнете.

    Търся информация за българи, направили много за нашата страна, но останали безизвестни.

    :)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...