Отиди на
Форум "Наука"

Румен Царски

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Румен Царски

  1. Нали знаеш от спора се поражда истината. Може и ние да стигнем до нея след няколко стотин страници писане :head_hurts_kr::P

    От думите на Декарт се разбира, че щом човек може да мисли за нещо то следователно съществува " Мисля, следователно съм" дали такова нещо съществува или самият човек ще го създаде вече е друг въпрос. Т.е много хора са си представяли виртуално пространство, но такова е нямало докато не се е създал компютъра и следователно ако няма ще се създаде, но щом мислим за него значи сме на прав път :) Друг е въпроса истината каква е или каква ще е, но това няма значение в момента поради факта, че не можем да сме сигурни по нито един от начините. Всеки човек различно си представя нещата та и паралелният свят защото такова нещо не съществува (поне за момента не е доказано) следователно няма как да знаем как изглежда поне освен да приемем, че е абсолютно същият като нашия, но как се отива до там и т.н.

    "Истината е някъде там...." ;)

    Според мен , ако се изходи от факта , че две паралелни линии никога не биха се пресекли , то и преминаването между паралелни светове трябва да е нещо подобно. :biggrin:

  2. От известно време си задавам този въпрос :hmmm::book::post-20645-1121105496: .Сега искам да чуя вашето мнение по него.моля аргументираите се точно.

    Разбира се , че съществуват. В моментта се намираме в такъв - интернет пространството,който не е единствен.Невъзможни неща няма!За хората може би да има,но за техният Създател това не важи.И всичко което си помисли човешки мозък - съществува .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...