Отиди на
Форум "Наука"

Patr

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Patr

Patr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Patr

    еРепублик - България

    Здравейте. ПОМОГНЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ! eRepublik е онлайн базирана игра която симулира реалния живот. Всъщност думата симулация е доста неточна, тъй като единственото по което се симулира реалния живот е възможността да живеете в онлайн копие на родната си държава. В момента е-страната ни е в изключително тежко положение. С малкото си население сме твърде лесна хапка за големите държави и по-специално за нашите съседи от Македония. В момента сме във война с тях и ни трябват хора за "по-добрия" изход от войната. Основно предимство (в същото време може би и недостатък) на играта е липсата на каквато и да е сложност, като редовната игра ще ви коства не повече от 2-3 минути на ден. Какво може да прави човек след като се регистрира в еБългария: - да работи (след като си намери работа в "Job Market") - да тренира (вдигане на умението за битки) - след няколко дена игра ще можете да членувате в партия - след още няколко дена ще можете да гласувате на три вида избори: * за Президент на държавата * За Председател на партията (в която членувате) * За Конгресмени (депутати в парламента от вашия регион) Можете да основете собствена фирма, като управлението й не е никак леко: работници във фирмата са други играчи като вас - Можете да основете собствена партия (ако никоя от представените в еБългария не ви допадне) - Някой ден може да станете депутат и дори президент на страната - Можете да списвате вестник Целта в играта е да се забавлявате доколкото може, както и силна еБългария естествено. А затова ни трябват хора. Ако решите да я играете в началото ще ви е нужно малко търпение, защото ще ви се стори тъпичка. Но с времето играта става доста интересна и най-важното е че ако се развиете имате шанса да помогнете на България, макар и виртуалната. В момента едържавата ни се нуждае от нови играчи, за да не бъдем заличени от картата от другите страни в играта. Най-големият ни враг е Румъния, която ни е заличавала 3 пъти до сега! Регистрирай се, защото си важен за еБългария! регистрирай се тук... http://www.erepublik.com/bg/referrer/Patronyt

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...