Отиди на
Форум "Наука"

savov

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за savov

savov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. лесна сметка найстина ,ама да ти я сметне някои,мерси
  2. а къде да следя колко е грам за 14 и за 24 карата, ами моята като е 22 карата ,с каква формула да го пресметна? много съм невеж в тези неща благодаря ВИ
  3. здравей и на теб, то 80лв ,на грам? ама колко карата? по магазините е 14 карата златото
  4. Благодаря ти за изчерпателната информация! не е имала халка ,просто си е такава,аз си мислих че има нумизматична стойност.Цената на златото е висока,но на колко карата е тази висока цена? как да пресметна колко струва ако в момента цената на златото е примерно 100 лв.( то цената е за тройунция,нали?)
  5. Здравейте имам една монета ,казаха ми че е от османската империя и е златна ,на нея пишело 1277 г,но не е по нашия календар,можли някой да ми каже каква е и колко струва?
  6. Здравейте, имам една златна монета,казах ам че е 22 или 24 карата,в диаметър е 22 милиметра,бихте ли ми помогнали да разбера каква точно е,и колко може да струва ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...