Отиди на
Форум "Наука"

vili00

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ vili00

  1. От тази класация виждам , че Пловдивския университет не е включен. И той ли не става за нищо?
  2. от къде ти хрумна такова нещо
  3. Аз разгледах сайта на колежа и се обадих да питам за интериорния дизайн.Казаха , че уча 2 години и получавам 3 степен квалификация.Лицензията им е от МОМН И НАПОО.Имат архитектурно ателие.Говорихме и за друга специалност за която имаш възможност да станеш бакалавър, но тя е за хотелиерите и ресторантьорите.И там трябва да продължиш да учиш още година и половина. Обучават те преподаватели на английски език.Ако се откажеш излизаш с 4 степен квалификация за хотелиер и ресторантьор. Хубаво звучи , но на мен ми се струва малко сложно да уча на друг език, може би защото нямам добра подготовка. Но пък имам голямо желание за интериорен дизайн, тъй като това ми се отдава и се чудя дали да не ида да запиша тъй като сега са пуснали промоционална цена за първия семестър.
  4. Е жалко. Разгледах сайта , които си написал за акредитация. Възможно ли е да е пропуснат. Аз ходих до колежа тъй като се оказа близо в моя квартал.Огледах сградата.Харесаха ми аулите и разгледах и специалността и предметите , които се изучават. Казаха ми че получавам 3 степен квалификация т.е специалист.За акредитацията в сайта им пише , че е с лиценз от МОМН И НАПОО. Какво означава това. Другите колежи не са ли лицензирани към тези институции?
  5. Благодаря за информацията. А знаеш ли нещо за колеж Омега. Казаха ми че и там има интериорен дизайн и хората били доволни.
  6. Ами бих предпочела да запиша нещо , което не се учи масово и не се бълват хиляди кадри на година ,които така или иначе идват повече на пазара на труда. Ориентирала съм се към нещо като интериорен дизайн и да е с по - кратък курс на обучение.
  7. Отварям тази тема за всички , които ще кандидатстват , кандидатствали са или още се колебаят като мен.Бих искала да обсъдим кой е най - добрия избор за получаване на професионална квалификация и къде обучението е по - добро. Моля всички , които вече са кандидатствали или разглеждали университети и колежи в Пловдив и имат някакво мнение да пишат.Благодаря предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...