Отиди на
Форум "Наука"

naydenantonov80

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за naydenantonov80

naydenantonov80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Тази година явно Фетел и Ред Бул като цяло пак се оказват че имат предимство. Все още рано (минали са само 6 кръга), но от тях Фетел има 5 победи и 1 второ място. Аз лично много съм разочарован от Шумахер. Защо му беше да се завръща?
  2. Малкия ми братовчед има тази следната задача за домашно: В един съд има 5 литра вода, а в друг - 8 литра. Ако допълним първия съд с вода от втория, във втория съд ще остане вода, заемаща 1/4 от обема му. Ако допълним втория съд с вода от първия, в първия ще остане вода, заемаща 1/10 от обема му. Да се намерят обемите на двата съда. Единственото упътване е че задачата се решава чрез система. Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...