Отиди на
Форум "Наука"

Янчо

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Янчо

  1. Страхотно! благодаря на всички... това е първият форум в който задавам въпрос и получавам отговор, и то компетентен.. А относно книгата.. - поръчах я (натдадох за нея) и ще следя търга за да може скоро време да е при мене отново благодаря много!!!
  2. За кое каза че не са излезли буквите над четвъртия ред, за нагънатата репродукция или за надписа от лявата страница...или понеже репродукцията не е цяла, значи и надписа на лявата страница не е цял... иначе ако това е точният източник я купувам!!!
  3. Значи целта ми е да намеря от някаде всички букви от текста, правилно и четливо написани... макар и с лигатури... просто не мога да намеря картинката или текста в нормално и четливо състояние. Най- просто казано... трябват ми "символите" (единичните букви и лигатурите) точно както са си на колоната, но нагледно написани.. това е.. не знам как да се изразя по друг начин... и съжалявам за грешките...
  4. Възможно е да говоря глупости, или да употребявам неправилни термини.. не съм добре запознат, но превода го намерих...(има го почти на всякаде), трябват ми самите символи ... ще проверя и уикипедията и другото място което ми посочи благодаря много има доста написан работи....
  5. Благодаря много!!! ще се опитам да ги разбера и препиша четливо... само има няколко части които са много размазани на картинката това е интернет адреса и http://ziezi.net/asen.html а самите части са : може би вече ставам досаден а и го пиша в отговор, като не съм проверил източниците които посочи, но не разбирам толкова много клинописните стилове тепърва започвам да ги разглеждам по-подробно а докато го възтановя сам ще отнеме прекалено много време, ако е възможно само тези символи да ми посочиш точно как са изписани ще съм много благодарен.
  6. Здравейте... имам нужда от малко помощ и за това реших да я потърся тук, Проблемат ми е че не мога точно да разбера правилното изписване на знаците от колоната на Иван Асен, намерих го на картинка от гугъл, но не всички букви се виждат точно и ясно а на мене ми трябва всичко да е разбираемо и добре изписано с правилни и точни букви ... може и тази тема да не е мястото но все пак моля за помощ, ако не тук пишете ми на e-mail благодаря предварително!!!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...