Отиди на
Форум "Наука"

ivan1909

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ivan1909

  1. Здравейте, Живея от доста време в Гърция И бих искал да проуча някои неща, които всъщност представляват долупосочените 4 въпроса: 1) Какъв е като цяло интереса на учениците в България към извън класните частни уроци по немски език? (статистически , колко деца учат горе долу немски език в България)? 2) Кой метод на обучение (учебници) по-принцип е най-използван в частните уроци по немски в България? 3) Биха ли проявили интерес българските преподаватели по немски, за нов ИНТЕРАКТИВЕН метод на обучение? 4) Кой е основния критерий според вас, при избора на метод за обучение на немски език в сферата на частните уроци в България? Благодаря ви много предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...