Отиди на
Форум "Наука"

IvanDeFrance

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ IvanDeFrance

  1. Здравейте Благодарим Ви, че се отзовахте на моето послание и си доброта. Имам нужда от проба писмо и адреси. Струва ли нещо за администрацията? Как да го направя? Баба ми е бил кръстен в църква Sourp Саркис във Варна през ноември 1907 година. Моята прабаба е роден в Добрич през 1874 г. и умира през Privas, Франция през 1956 година. Не знам колко дълго моето семейство бе договорена в България. Баща ми казва, че е от падането на Ани, на 13 век. Благодаря ви отново. Иван
  2. IvanDeFrance

    De France, généalogie.

    Добро утро. Аз съм Иван. Аз живея в Париж. Семейството на баба ми е арменец в България. Варна, Добрич. Аз обичам да правя генеалогични изследвания. Но аз не знам нищо за него. Баба ми е родена във Варна през 1907 година. Моята прабаба е роден в Добрич през 1874 г.. Пиша с автоматичен преводач. Пожелания. Иван.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...